Annons

Annons

Det händer i veckans nummer – Pia berättar!

I nummer 44 av Hemmets var tyvärr Tryckfelsnisse framme och rörde till det med vår chefredaktör Pias krönika. Här kan ni läsa rätt variant där Pia tipsar om allt härligt som finns i veckans nummer!

Dela
(0)

Pias krönika

Kärlek är en skatt vi ständigt letar efter

Kärleken finns där du minst anar det. Om du själv vill och är öppen för det.
Det är budskapet i ”Bland pizza, pasta och parmesan”, bidraget i vår kortromantävling som vann första pris. Du hittar den på sidan 38 och där möter du också författaren, Paula Jacobsson.

Annons

Varje år har Hemmets en skrivartävling i någon form och trenderna kommer och går. I år handlar det – mer än vanligt – om sökandet efter kärlek. Många skriver om nätdejting och visst har man hört att det blivit lyckade möten. Men en hel del träffar resulterar i ingenting och besvikelser. Visst är det så, man måste pussa en massa grodor innan man hittar sin prins? Själv kan man säkert också vara en padda i stället för en prinsessa i någras ögon…

Nästa vecka får du läsa den spännande avslutningen på Paulas kortroman! Missa inte det!

Nu på söndag ska vi ställa om klockorna, det är slut på sommartiden. Vi pratar ofta om det på lunchen – omställningen är ibland lite svår. När mat- och sovklockan rubbas blir vi villrådiga. Själv ställer jag om klockan och låtsas som inget hänt och försöker att vara ute så mycket det går på helgerna. Det är också en form av kärlek – att ta hand om sig själv.

Missa inte vår mysspecial på sidorna 18–21!

Önskar er en trevlig vecka!


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…