Annons

Annons

Den okända bonderomansen får Linda Lindorff att häpna

I tolv år har bönder från hela Sverige sökt kärleken i tv. Efter programmet har det blivit både barn, bröllop och en del uppbrott. Nu avslöjas också en mer oväntad bonderomans. "Det hände mycket på Sundbyholm", säger tv-bonden Jennifer Erlandsson.

Dela
(127)

Linda Lindorff. Bild: IBL Bildbyrå

I julspecialen ”Bonde söker fru – vad hände sen?” i TV4 tar programledaren Linda Lindorff med tittarna till några av bönderna vi lärt känna genom åren.

Bland annat får vi återse Thilde Höök från den fjärde säsongen av ”Bonde söker fru”. Kärlek åt alla-bonden Andreas Sjöberg från förra årets säsong har förlovat sig med sin Hanna. Bondeparet Sebastian Liljeblad och Petra har hunnit gifta sig.

Annons

Klas Karlsson och frun Sandra träffades i programmet 2012. Året därpå gifte de sig och 2014 blev de föräldrar.

När paret träffades bytte Sandra livet i Malmö mot Kolmården.

Klas Karlsson och Sandra Olsson från ”Bonde söker fru” med sonen Alfred 2015. Bild: IBL

I säsongen därpå hittade Carina bonden Nils-Olof Olofsson och gjorde en liknande resa. Nu har paret en son ihop och Carina har även hittat en god vän i Sandra.

– Först blir man den där bondefrun, men man måste ju göra sitt eget för annars blir man tokig, säger Carina i programmet.

”Väldigt lätt att falla för”

Vi får även träffa Sigrid Bergåkra, Jennifer Erlandsson och Per Sundin från förra årets säsong dramatiska säsong.

Under programmet skickade Sigrid Bergåkra hem alla sina brevskrivaren från gården för att prova kärleken i en annan beskrivare. Men även om det tändes en gnista mellan henne och Pål höll inte förhållandet.

När Sigrid besöker Linda Lindorff är hon tydlig med att hon är singel. Hon säger också att hon inte aktivt letar efter kärlek.

Sigrid Bergåkra. Bild: IBL Bildbyrå

I ”Bonde söker fru – vad hände sen?” avslöjar Per Sundin och Jennifer Erlandsson också att det uppstod varma känslor bönder emellan redan på Sundbyholms slott.

– Det fanns en tid på ett slott när det var någon som tyckte att jag var trevlig och att jag var en trevlig tjej. Och det var Per, säger Jennifer Erlandsson i programmet.

Jennifer Erlandsson och Per Sundin på Sundbyholms slott. Bild: TV4

Per Sundin medger att han fick väldigt varma känslor för Jennifer när de träffades på slottet för att möta sina brevskrivare.

– Hon är ju den typen som jag har väldigt lätt att falla för.

Programledaren Linda Lindorff blir helt tagen av de nya uppgifterna.

Linda Lindorff, Jennifer Erlandsson och Per Sundin. Bild: TV4

Jennifer Erlandsson och Per Sundin. Bild: TV4

Men även om Jennifer Erlandsson tycker väldigt mycket om Per var känslorna aldrig besvarade.

– Det är bara fint. För mig är det ytterligare bekräftelse på att någon verkligen tycker om mig. Och jag tycker väldigt mycket om honom, bara inte på det sättet, säger hon i programmet.

”Bonde söker fru – vad hände sen?” sänds måndag den 18 december klockan 20 i TV4. Säsongsavslutningen av ”Bonde söker fru” sänds onsdag den 20 december klockan 20 i TV4.

Läs mer:

Tårarna i ”Bonde söker fru”: ”Kortslutning i huvudet”


Läs mer om:

Dela
(127)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…