Annons

Annons

Den här presenten passar mamma bäst – enligt hennes stjärntecken

Snart är det dags att hylla våra mammor extra mycket! Här är tips på de allra bästa morsdagpresenterna – enligt respektive stjärntecken!

Dela
(31)

Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs mer här

Den 27 maj är det mors dag och dags att skämma bort våra mammor extra mycket. Att hitta den perfekta presenten är lättare sagt än gjort – men att gå efter personlighet och stjärntecken är faktiskt ett riktigt bra tips. Här är morsdagspresenterna som passar respektive stjärntecken!

Väduren (21 mars –19 april )

Sneakers Nike

Annons

Kvinnor som är födda i vädurens tecken är modiga, aktiva och vet vad de vill ha. Blommor och godis går därför bort – satsa istället på att köpa ett par snygga sneakers eller en cykel. Sneakers från Nike. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

Oxen (20 april – 20 maj)

Voluspa doftljus morsdag
Är din mamma oxe älskar hon förmodligen lyx och att bjuda på middag på en fin restaurang eller köpa ett presentkort till en massagebehandling kommer garanterat att gå hem. Även lyxiga saker till hemmet funkar – som ett doftljus eller en mysig filt. Doftljus från Voluspa. Lär mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Mobilfodral från Happy Plugs
Tvillingmammor älskar att samla på sig så mycket information som möjligt och de vill gärna veta allt om allt och alla. En kurs som stimulerar hennes intellekt kommer hon att gilla, och även en ny, spännande roman. Eftersom tvillingmamman även älskar att kommunicera med nära och kära skulle hon antagligen gilla att få ett snyggt fodral eller skal till mobiltelefonen. Skal till mobilen från Happy Plugs. Läs mer och köp här.

Kräftan (21 juni – 22 juli)

Fin scarf från Filippa K
Kräftan är ofta känslig av naturen och är väldigt mån om sin familj. Hon gillar att få personliga presenter – ett fotoalbum med bilder på er eller frukost på sängen, till exempel. Eftersom kräftor är känsliga för kyla och ogillar att frysa är även en snygg scarf ett bra köp. Mjuk scarf med silke från Filippa K. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

Lejonet (23 juli – 22 augusti)

Tips på mors dag
Kvinnor som är födda i lejonets tecken lägger gärna tid på sitt utseende. Allt som har med skönhet att göra går med andra ord definitivt hem, alternativt biljetter till en pjäs eller en konsert. Hudvårdsset från Estée Lauder. Läs mer och köp här.

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Stektermometer från Eva Solo
Jungfrumammor är ofta väldigt praktiska, och att ge bort smarta saker sparar tid fungerar alltid – gärna lyxiga köksprylar. Ett set med naturliga skönhetsprodukter fungerar också. Stektermometer från Eva Solo. Läs mer och köp här.

Vågen (23 september – 22 oktober)

Halsband från Dyrberg Kern
Om din mamma är våg uppskattar hon garanterat skönhet i alla dess former. Hon älskar även vardagslyx och blir glad för allt från parfymer och yogalektioner till feminina smycken. Halsband från Dyrberg Kern. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Thorberg solglasögon
Kvinnor som är födda i skorpionens tecken är ofta intuitiva och en aning mystiska. Solglasögon skulle definitivt uppskattas av skorpionen, och även ett handskrivet och personligt brev där du skriver ner dina känslor och tankar kring vad hon har betytt för dig. Solglasögon från Hemmets shop. Läs mer och köp här.

Skytten (22 november – 21 december)

Necessär med prickar
Skyttmammor är optimistiska, filosofiska och äventyrliga. Oväntade presenter, till exempel ridlektioner eller en överraskningsfest, skulle gå hem. Även ett praktisk resenecessär skulle fungera då hon gillar äventyr och att resa. Resenecessär från Hemmets shop. Läs mer och köp här.

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Svart väska från Ceannis
En stenbock är organiserad och ambitiös, så en snygg väska eller resväska passar hennes stil perfekt. Även intressanta biografier passar stenbocken. Stilren svart väska från Ceannis/Hemmets shop. Läs mer och köp här.

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Hans Roslings bok Factfulness
Kvinnor som är födda i vattumannen är ofta intelligenta, karismatiska och oförutsägbara. Hon kommer i stort sett bli glad för vilken present som helst, men gärna någon som inte får henne att känna sig typiskt ”mammig”. Erbjud dig att laga mat, städa eller att handla åt henne, alternativt köp ett snyggt verktygsset eller en intressant bok som får henne att tänka till. Boken Factfulness av Hans Rosling, Ola Rosling och Anna Rosling Rönnlund kan passa bra. Läs mer och köp här.

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Stjärntecken fiskarna som halsband
Fiskmammor är ofta drömska, kreativa och spirituella. En egenskriven dikt kommer garanterat att röra henne till tårar, alternativt en bra kamera då fiskar ofta är utmärkta fotografer. Ett personligt smycke skulle även uppskattas av fisken. Halsband för stjärntecknet fisken från Pilgrim. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

Källa: Babble.com  Foto: IBL

Artikeln publicerades först på MåBra och är skriven av Malin Ny

Läs mer: Så inreder du hemmet – enligt ditt stjärntecken

Inred enligt ditt stjärntecken


Läs mer om:

Dela
(31)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…