Annons

Annons

Här är alla deltagare i Fångarna på fortet 2017

I höst kommer tv-klassikern "Fångarna på fortet" tillbaka för en ny säsong. Som vanligt är det Gunde Svan och Agneta Sjödin som leder programmet och de gästas i år av inte mindre än 71 tävlande. Bland dem finns Jon Henrik Fjällgren, Linda Lindorff och Johannes Brost.

Dela
(40)

När TV4 drar i gång ytterligare en säsong av det populära underhållningsprogrammet ”Fångarna på fortet” är det både gamla och nya ansikten vi får se i rutan. Det gamla radarparet Gunde Svan och Agneta Sjödin är som vanlig programledare, men den gamle gåtställaren Fader Fouras försvinner och i stället får vi se skådespelaren Rikard Wolff som karaktären ”Le Wolff”.

Annons

– Det är en ära att inta tornet och jag ser fram emot att utmana årets deltagare med kluriga gåtor. Jag skulle beskriva min karaktär som den som dödade Mofasa i ”Lejonkungen”. Jag är en god men rättvis Fader Fouras som nu är omdöpt till Le Wolff, säger Rikard Wolff i ett pressmeddelande.

Den 18 augusti har ”Fångarna på fortet” premiär. Bild: TV4

”Rivstartade”

Naturligtvis kommer också en hel drös med kändisar till For Boyard för att tävla mot varandra. Bland årets 71 deltagare finns bland annat programledaren Linda Lindorff, artisten Jon Henrik Fjällgren, Let’s dance-paret Samir Badran och Sigrid Bernson samt Hollywoodfruarna Maria Montazami och Gunilla Persson. För skådespelaren Johannes Brost blir det här den sjunde gången han deltar i programmet.

I ett pressmeddelande berättar Gunde Svan att säsongens inspelningar fick en dramatiska start.

– Säsongen rivstartade utan dess like med så stora vågor att de skvätte in i fortet. Men trots den extrema starten blev säsongen riktigt bra och alla deltagarna skötte sig utmärkt! Det kommer att bli en spännande säsong.

Har sänts sedan 1990

”Fångarna på fortet” är en riktig långkörare på TV4. Programmet sändes för första gången 1990 och spelas in på Fort Boyard utanför den franska kusten. I programmet får deltagarna lösa kluriga gåtor och kämpa i klaustrofobiska celler – allt för att bli mästare på fortet. Det vinnande laget får 30 000 kronor att skänka till en valfri välgörenhetsorganisation.

Fångarna på fortet har säsongsstart 18 augusti 20.00 på TV4 och efter de fem första avsnitten fortsätter säsongen att visas i TV4 Play.

Här är alla deltagare i ”Fångarna på fortet” 2017:

18 augusti: Samir Badran, Sigrid Bernson och Farao Groth möter Nassim al Fakir, Lina Hedlund och Peter ”Pansar” Blaha.

25 augusti: Jon Henrik Fjällgren, Jonas Hallberg, Thomas Sekelius möter Boris René, Jenny Rissveds och Micke Leijnegard.

1 september: Mats Karlsson, Saga Scott och ”Dogge Doggelito” möter Simon Sköld, Sanne Alexandra Josefson och Sigrid Bergåkra.

8 september: Linda Lindorff, Stefan Hildingsson och Sebastian Davidsson möter Rickard Sjöberg, Tova Helgesson och Renaida Braun.

15 september: Ellen Bergström, Richard Richardsson och Anders Svensson möter Tony Irving, Maria Rooth och Jasmine Kara.

Efter det femte avsnittet fortsätter sedan programmet i TV4 Play med ett nytt avsnitt varje fredag:

22 september: Joakim Lundell, Mikaela Laurén och Kristjan Lootus möter Jonna Lundell, Klara Svensson och Kevin Walker.

29 september: Maria Montazami, Nicholas Montazami och Hanna Montazami möter Gunilla Persson, Erika Persson och Daniel Paris.

6 oktober: Sean Banan”, Tess Merkel Solomons och Kenny Solomons möter Freddie Svensson, Sandra Dahlberg och Christian ”Kicken” Lundqvist.

13 oktober: Johannes Brost, Jarmo Mäkinen och Tobias Persson möter Ellen Bergström, Pia Johansson och Emma Knyckare.

20 oktober: Viktor Frisk, Ida Warg och Oliver Rytting möter Laila Bagge, Liam Pitts och Daniel Norberg.

27 oktober: Anna Toledano Book, Felicia Book och Mikael Hollsten möter Runar Sögaard, Amadeus Sögaard och Sabina Dalfjäll.

3 november: Victor Öhling Norberg, Anitha Schulman och Ann Söderlund möter Daniel Bodin, Josefine Öqvist och Cecilia ”Amazon” Benjaminson.

Läs också:

Rikard Wolff ny Fader Fouras i Fångarna på fortet


Läs mer om:

Dela
(40)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…