Annons

Annons

Här är alla bönder i Bonde söker fru 2017!

Äntligen är det dags för Linda Lindorff och hennes bönder att leta efter kärleken igen! I "Bonde söker fru" 2017 medverkar åtta bönder från hela landet i hopp om att hitta den stora kärleken. "Nu håller jag tummarna för att landets singlar är modiga och tar chansen till kärlek", säger programledaren Linda Lindorff i ett pressmeddelande.

Dela
(212)

Det har blivit dags för den tolfte säsongen av TV4:s långkörare ”Bonde söker fru”. Måndagen den 17 april, som också är annandag påsk, får vi för första gången träffa de åtta bönder som letar kärleken i årets upplaga av programmet.

Annons

– Jag blir lika tagen varje gång jag träffar alla förväntansfulla bönder som drömmer om den stora kärleken och någon att dela sitt liv med. Finns det något finare, egentligen? Det känns kul att vi har med så olika bönder i årets omgång. Det finns någon för alla. Nu håller jag tummarna för att landets singlar är modiga och tar chansen till kärlek genom att höra av sig till dessa fantastiska bönder – någon av dem kanske är deras stora kärlek, säger Linda Lindorff i ett pressmeddelande.

Gilla Hemmets på Facebook

Programledaren Linda Lindorff. Bild: Daniel Ohlsson/TV4

”Deras mod är inspirerande”

Genom årens gång är det flera av bönderna som faktiskt har hittat kärleken genom programmet. Det har blivit förlovningar, giftermål och barn. Nu är det dags för nästa gäng att ge sig ut på jakt efter den stora kärleken.

– I år är det dags för den tolfte säsongen och det känns lika fantastiskt att få lära känna ett nytt gäng kärlekslängtande bönder. Deras mod är inspirerande och att de vill vara med i vårt härliga program tycker jag är ett stort förtroende som vi vill förvalta på bästa sätt, säger Clara Tengbom, exekutiv producent, i pressmeddelandet.

Här är bönderna som letar kärlek i ”Bonde söker fru” 2017. Bild: TV4

Här är alla bönderna i Bonde söker fru 2017

Erik Ohlsson: 21 år, kviguppfödare från Edsbyn.

Erik är både bonde och alpinåkare. Livsstilen som bonde gör det svårt att träffa rätt. Han vill ha en tjej som är redo för livet på landet – som Erik älskar. Om han skulle beskriva en perfekt dag med någon han tycker om säger han såhär:
– Jag vill alltid vara utomhus, så kanske skulle vi åka ut i skogen till någon grillplats och grilla lite. Umgås med varandra, njuta av varandras sällskap och naturen ihop, säger Erik.

Allers har tidigare intervjuat Erik, som drabbades av cancer 2015. Läs hela det gripande reportaget här.

Jörgen Pettersson: 40 år, ekologisk nöt- och skogsbonde från Askersund.

Jörgen Pettersson är en dansant storbonde med allt på plats – utom den stora kärleken. Han uppskattar kontrasterna i livet och söker efter en glad och spontan tjej som kan ha både skit under naglarna men samtidigt gillar att klä upp sig för en utekväll.
– Jag tycker det är viktigt med både med tillit och respekt, till att börja med. Kärlek för mig är närhet och att kunna njuta av ett glas vin och något hemlagat tillsammans. Jag älskar ju att laga mat. Det passar bra ihop med kärlek, tycker jag, säger Jörgen.

Wilhelm Nyh: 48 år, ekologisk mjölkbonde från Trångsviken.

Wilhelm är något av en spjuver med glimten i ögat som älskar att njuta av livet. Att resa är en stor passion och något han gärna delar med en framtida partner. Han har stora förhoppningar inför sin medverkan i Bonde söker fru.
– Jag hoppas hitta den där tjejen som får mig att känna det där alldeles extra i kroppen. Någon man har kul med, jag tycker det är viktigt att njuta av livet och att ha roligt så ofta man bara kan. Så jag vill ju träffa den rätta som känner likadant. Livet är ett äventyr, säger Willhelm.

Therese Tengmark: 39 år, ekologisk nötbonde från Malexander (ursprungligen Sigtuna).

Therese är en väldigt aktiv och sportig tjej som gärna träffar någon likasinnad.
– Jag söker någon som passar och uppskattar mig och min livsstil, någon som är framåt och tar för sig i livet. Jag behöver ingen man som ska hjälpa mig med mitt jobb, men någon som accepterar min livsstil. Ett stöd, men jag har mina egna muskler för jobbets skull, säger Therese.

Johan Petersson: 39 år, mjölkbonde från Sävsjö.

Johan älskar motorsporten enduro, något han tycker är ”ett bra avbrott till bonneriet”. Han har nära till skratt och tycker inte att man ska ta livet på alltför stort allvar. Han söker en driven och aktiv tjej som tycker om att vara ute i naturen. Om han är bra på att flörta? Ja, så här säger han själv:
– Haha! Jag ser mig väl inte som någon som är bra på att flörta, men jag är rätt glad och pratsam så jag kan nog tolkas som flörtig ibland. Men jag står inte direkt och blinkar järnet med tjejerna på krogen, säger Johan.

Dennis Andersson: 23 år, ekologisk nötbonde från Toftaholm.

Dennis är en gladlynt kille som även är en fena på dansgolvet – särskilt bugg. Han beskriver kärlek som att ha någon vid sin sida att dela vardagen och upptäcka nya saker med. Han träffar gärna en driven tjej.
– Jag söker en tjej som landat i sig själv och vet vad hon vill. En glad och positiv tjej med fötterna på jorden, som gillar att skratta. Framåt, någon det är lite go i, säger Dennis.

Leonora Vilhelmsson: 40 år, skogsbonde från Jockarp/Sölvesborg.

Leonora är en utåtriktad och aktiv kvinna som älskar att uppleva nya saker och resa. Hon skriver gärna och har skrivit en bok med syfte att väcka debatt om vårdandsregler för HBT-föräldrar. Hon söker en kvinna som uppskattar både puls och det lugna livet på landet. Hon driver också en egen blogg.
– Det viktiga för mig är tillhörighet, att känna att man hör ihop med någon som bryr sig om en, någon som vill veta hur dagen varit och som man själv kan bry mig om. Kärlek kan vara det där enkla vackra att bara ligga i samma säng och lyssna på samma regn, och känna tryggheten i någon annans närvaro, säger Leonora.

För Hemmets har Leonora tidigare berättat om hur hon blev lämnad av kärleken precis innan paret skulle få barn. Läs Leonoras berättelse här!

Fredrik Leandersson: 49 år, nötbonde från Unnaryd.

Fredrik är en riktig karlakarl som gärna håller sig sysselsatt, förutom att han är bonde är han både deltidsbrandman och kyrkogårdsarbetare. Han tycker själv att kärlek är känslan av närhet och upprymdhet över en speciell person.
– Tvåsamhet är ju viktigt, jag har varit själv i tio år och det är klart man klarar sig. Men man saknar det ju, att vara två, att dela livet med någon. Det skulle ju vara fantastiskt om jag får chansen att uppleva kärleken igen. Jag drömmer om att träffa en jordnära empatisk kvinna, med glimten i ögat och ett stort hjärta, säger Fredrik.

I det första avsnittet av ”Bonde söker fru”, som sänds den 17 april klockan 20.00 i TV4, presenteras alla bönder närmare. Efter det första programmet kan den som är intresserad av att träffa någon av bönderna, skriva brev och skicka in ansökningar till programmet senast den 12 maj.


Läs mer om:

Dela
(212)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…