Annons

Annons

Här är alla deltagare i ”Biggest loser” 2017

Snart drar sjunde säsong av “Biggest loser” i gång i Sjuan. Årets säsong väntas dessutom bli snäppet mer dramatisk än tidigare. “Alla deltagare är mina idoler”, säger programledaren Anna Brolin i ett pressmeddelande.

Dela
(56)

Här är alla deltagare i ”Biggest loser” 2017. I mitten står programledaren Anna Brolin. Bild: Daniel Ohlsson/TV4

Det är den sjunde säsongen av ”Biggest loser” som drar i gång den 10 april. Under de föregående säsongerna har deltagarna lyckats gå ner sammanlagt 2,5 ton och nu är det dags för nästa gäng att ta plats i rutan. Gemensamt för dem alla är att de är överviktiga och behöver gå ner i vikt för att rädda sin hälsa.

Annons

I årets upplaga av programmet deltar 14 personer. De kommande veckorna ska de kämpa för att förnya sina liv och uppnå en hälsosammare vardag.

Programledaren Anna Brolin. Bild: Daniel Ohlsson/TV4

– Alla deltagare är mina idoler. Deras otroliga slit för ett hälsosammare liv är helt makalöst imponerande. Årets säsong av ”Biggest loser” kommer inte lämna någon oberörd. Min känsla är att det är snäppet mer dramatiskt än tidigare och att själva tävlingen kommit fram än mer, vilket jag tycker bidragit till spänningen i programmet, säger programledaren Anna Brolin i ett pressmeddelande.

”Riktiga fighters”

Deltagarna bor och tränar på Ekolsunds slott utanför Enköping. Till sin hjälp har de personliga tränarna Mikael Hollsten och Sabina Dalfjäll. Säsongen består av 20 avsnitt. I varje avsnitt riskerar en av deltagarna att åka ut ur tävlingen.

De personliga tränarna Mikael Hollsten och Sabina Dalfjäll. Bild: Daniel Ohlsson/TV4

– Det är alltid kul när det närmar sig en premiär för Biggest Loser, och i år är inget undantag. Årets deltagare är riktiga fighters och jag är djupt imponerad över deras insatser och kämparglöd. Det här kommer att bli en händelserik säsong med många överraskningar, riktigt starka känslor och dramatik, säger Lotta Andersson, exekutiv producent i pressmeddelandet.

Här är alla deltagare i ”Biggest loser”:

Catrine Söderström, 27 år, Gävle

Ingemar Stenslätt, 39 år, Segeltorp

Jennie Hansson, 27 år, Värnamo

Jinnie Skoog, 37 år, Södertälje

Jonas Barkhult, 23 år, Onsala

Ludvig Johansson, 22 år, Skellefteå

Lisen Saldes, 22 år, Nacka

Michael Fridebäck, 46 år, Handen

Pontus Björlund, 26 år, Norrköping

Rebecca Carlström, 22 år, Sandviken

Sebastian Serio Viitanen, 35 år, Kristianstad

Simon Axelsson, 22 år, Enköping

Zandra Östergren, 32 år, Gävle

Zandra Spångberg, 28 år, Eskilstuna

 

Många gripande historier

På programmets Facebooksida kan man redan nu ta del av några av deltagarnas personliga, och många gånger gripande, historier. Bland annat berättar Jinnie Skoog om sorgen som drabbade henne då hon förlorade sitt barn:

Deltagaren Jonas Barkhult berättar i ett annat klipp om när hans mamma dog när han bara var fem år gammal:

Se fler klipp på programmets Facebooksida.

”Biggest loser” sänds måndagar och tisdagar klockan 21.00 i Sjuan, med säsongspremiär den 10 april.


Läs mer om:

Dela
(56)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…