Annons

Annons

Därför saknas Kikki Danielsson från aktiviteter i ”Så mycket bättre”

TV4 säger att de har särbehandlat Kikki Danielsson under inspelningen av "Så mycket bättre". Så här säger artisten själv om upplevelsen.

Dela
(139)

Tre avsnitt av ”Så mycket bättre” har hittills sänts på TV4. Och en av artisterna syns mindre än övriga deltagare, nämligen Kikki Danielsson, 65.

Bland annat var hon inte med och surfade under förra veckans aktivitet, något som programmets exekutiva producent, Martin Nygren, kommenterat för Expressen.

Annons

Han erkänner att det var ett medvetet drag av dem att låta Kikki vila mer, och nämner hennes reumatism som en orsak. Enligt tidningens uppgifter ska det ha varit något som artisten ska ha uppskattat.

Lite väl pjoskiga

– Jag har förstått i efterhand att vi kanske var lite väl pjoskiga med henne, att hon kunde ha varit med på fler saker än vad det blev, säger Nygren till tidningen.

Gilla Hemmets på Facebook

Under söndagsmorgonen intervjuades Kikki Danielsson i TV4:s ”Nyhetsmorgon”. Programledaren Jenny Alversjö tar upp produktionens behandling av Kikki och frågar sångerskan själv om ”daltandet” med henne.

– Ja, jo, men jag suger väl i mig, jag tar alla chanser, skojar Kikki och fortsätter:

– Det var väl första dagarna. Alla, och även jag, var speciellt trött för att vi hade varit väldigt spända.

Rädd att försäga sig

Under intervjun pratar Kikki Danielsson om oron hon kände under den 1,5 vecka de spelade in programmet, att hon fick kämpa för att inte försäga sig till de andra artisterna.

– Vi visste själva vad vi skulle sjunga men vi fick inte prata med de andra, så man gick på helspänn hela tiden för att inte säga för mycket, säger hon.

Men trots de omvälvande känslorna så är Kikki mycket positiv till upplevelsen.

– Det var det häftigaste jag upplevt och då har jag varit med om mycket i livet, säger hon.

Foto: IBL, TV4

Artikeln publicerades först på Hänt.se och är skriven av Malin Ljung

Läs mer:

Kikki Danielsson om nya lyckliga livet: ”Har aldrig blivit så hyllad förr”


Läs mer om:

Dela
(139)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…