Annons

Annons

Därför mutade jag Avicii

Dela
(109)

tim111-295x295

Bild från avicii.com

DJ-stjärnan Tim Avicii Bergling ligger fyra på amerikanska singellistan med Wake me up och kommer hem till Sverige i februari för en spelning på Tele 2 Arena i Stockholm skriver aftonbladet.se.  Jag följer med glädje vad som sker Avicii eftersom jag tycker att han är skyldig mig pengar.

Annons

Aviciis stolta moder är skådespelerskan Anki Lidén. I mitt jobb som reporter på Hemmets Veckotidning har jag varit hemma hos Anki två gånger (minst). Första gången besökte vi familjen i sommarhuset på Österlenkusten. Tim var kanske åtta år och INTE på bra humör. Han var mer fokuserad på att sälja något – om det var saft eller loppisgrejer – vid vägen än att le snällt för fotografen. Jag fick muta honom med åtskilliga guldtior för att han skulle ställa upp på bild.

Gilla Hemmets på Facebook

Jag är kanske långsint, men du kan kanske betala tillbaka dem, Avicii? Det var ju inte så att jag fick kvitto för mina utlägg och kunde begära ersättning från tidningen när jag kom hem igen.

Skämt åtsido. Några år senare träffade jag Tim, Anki och Tims halvbror Anton Körberg (yes, Tommys son) i en ny intervju. De skulle berätta om sin kända mamma. Tim gav verkligen allt, det här gången. Anki och jag låg dubbelvikta av skratt i deras soffa medan Tim med full inlevelse berättade hur Anki brukade reagera på skräckfilmer (hon blev alltid fruktansvärt rädd).

Jag har en hel del Hysteriska skrattanfall-minnen från mina snart 15 år på Hemmets, men frågan är om inte den där stunden med en kanske 13 år gammal Avicii hamnar på Topp 5.

PS. Undrar du vilken musik Ankis pöjk sysslar med, sök på: Avicii Wake me up på youtube.com. Den officiella videon har blivit spelad över 103 miljoner gånger.

[email protected]


Läs mer om:

Dela
(109)Annons


Annons

Laddar nästa sida…