Annons

Annons

Carolina klättrade uppför stupröret och räddade lilla Nellie!

Dela
(0)

Carolina Sandell vaknade ovanligt tidigt den här morgonen och när hon tittade ut genom köksfönstret fick hon en chock. Det kom rök ur en av lägenheterna på andra sidan gården. Hon såg en liten flicka innanför fönstret och på gården en ung mamma som stod och skrek upp mot fönstret…

Annons

I Hemmets Veckotidning nr 41 berättar vi om den dramatiska och fantastiska räddningsinsats som 23-åriga Carolina gjorde när hon räddade 5-åriga Nellie från att bli innebränd när familjens lägenhet blev helt utbränd.

Gilla Hemmets på Facebook

– Jag såg att Nellie var fångad i den brinnande lägenheten och förstod att hon måste ut omedelbart. Jag fick på mig kläderna och rusade ut på gården, berättar Carolina.

Väl därute  upptäckte hon stupröret som löper längs väggen upp till fönstret.

– Det var enda chansen att ta sig upp till henne. Jag är ingen van klättrare men det tog bara några sekunder för mig att klättra upp så att jag kom nära fönstret. Det pumpade adrenalin inombords och min enda tanke var att flickan måste ut…

Läs det gripande reportaget i veckans nummer!

Foto: Stefan Lindblom


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…