Annons

Annons

Carina Lidbom vill träffa kärleken: ”Kanske dyker upp någon på Ica”

Ett år efter läkarnas cancerbesked drömmer Carina Lidbom om att träffa den rätta. "Nu öppnar jag upp för att träffa någon på riktigt", säger hon till Hänt.

Dela
(99)

Förra sommaren fick Carina Lidbom, 60, ett skräckbesked: hon hade drabbats av bröstcancer. Hon opererades på Södersjukhuset och strålbehandling inleddes.

– 2016 var ett ganska tufft år. Förutom cancern jobbade jag mycket. Jag var helt slut, säger Carina som vid årsskiftet drog i handbromsen.

Inom kort ska hon tillbaka till sjukhuset för en koll. Hon upplever att sjukdomen alltid hänger över henne, men att hon på ett positivt sätt lever mer här och nu än hon gjorde tidigare. Carina, som varit singel i 20 år, känner sig nu så pass stark att hon mer än gärna vill möta en man att älska.

Annons

Är på gång

– Jag har dejtat lite men det har inte funkat så bra. Det har inte varit något av intresse. Men nu öppnar jag upp för att träffa någon på riktigt. Jag är ledig sex veckor i sommar och ska vara på Värmdö. Det kanske dyker upp någon på Coop eller Ica eller när jag sitter på någon uteservering. Förut har jag varit så stressad att jag stängt av den biten, men nu är jag på g!

På Hänts fråga vem mannen ifråga skulle kunna tänkas vara, svarar Carina:

– Det undrar jag också!  Det som är så fantastiskt med människor är att vi omger oss av energier och vibrationer. Helt plötsligt kan det komma någon som är tjock och flintis och alldeles underbar för att vi har samma humor eller för att det glimrar i ögonen. Man vet aldrig och det är det som är så spännande!

Foto: IBL 

Artikeln publicerades först på Hänt.se och är skriven av Ola Lager

Bärbar mobilladdare – ett måste i varje handväska!

Slipp problem med urladdade mobiltelefoner! Med en bärbar mobilladdare kan du ladda telefonen var du än befinner dig!

Den här söta och diskreta modellen väger i princip ingenting och har dessutom en inbyggd ficklampa.

Läs mer och beställ den direkt från oss!

 


Läs mer om:

Dela
(99)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…