Annons

Annons

Carina är Veckans pärla!

Dela
(0)

I Hemmets Veckotidning nr 36 berättar Lisa Bringegård i Hedesunda om sin pappas sambo Carina Wikström.

”Hon har på många sätt även blivit den mor jag aldrig hade, den som jag kan tala med. Och jag tror min far har äntligen funnit sin själsfrände. Själv har jag haft det svårt med ekonomin. Carina är fantastisk på att laga mat, och när jag kommer hem till henne får jag ofta med mig flera kassar med riktig husmanskost för att underlätta min ekonomi. Det är guld värt!
Själv har hon inte haft det lätt under sin uppväxttid. Hon har varit hemmafru sedan tonåren och fostrat fyra fina pojkar som blivit bra och aktiva killar samt gett henne flera små barnbarn.
Sonen Jeff blev dock inte äldre än 16 år. Hon vakade länge vid hans sida, men han klarade inte av att övervinna leukemin. Hon fick vara hos honom helt ensam trots att hon själv hade vacklande hälsa samt djur och hus att ta hand om. Under denna tid fick hon själv opereras akut och det vara nära att hon inte vaknade upp efter operationen. Tänk att ensam klara sig och leva vidare. Envisare människa har jag aldrig träffat, hon har så mycket vilja i sig trots att hon har ont i kroppen av både fibromyalgi och sorg som också kan kännas tungt.
Hemma hos pappa och Carina finns det många djur, varav flera med speciella behov som har varit avlivningshotade. Carina låter dem vara individer och de hittar varandra. Hon är underbar med djuren och hon har fått fason på min far (det är kanske samma sak, fniss). Men själv unnar hon sig aldrig något. Så jag tycker hon är värd veckans pärla, med råge.

Annons

Lisa Bringegård, Hedesunda”

Känner du någon vardagshjälte som verkligen gör skillnad? Någon som vågat stå upp mot orättvisor eller hjälpt en medmänniska i nöd.  Skriv till oss och berätta så kan han eller hon uppmärksammas i tidningen och få vårt vackra pärlsmycke eller vår slipsnål. Alla som publiceras deltar i vår tävling Årets pärla!  Fyll bara i formuläret här!

 

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…