Annons

Annons

Camilla Läckberg har skaffat tandställning – vill ”rocka rälsen”

Succéförfattaren Camilla Läckberg översköljs av positiva kommentarer efter att hon berättat att hon skaffat tandställning.

Dela
(57)

Madonna har redan gjort det och nu har Camilla Läckberg också skaffat tandställning. I ett inlägg som deckardrottningen la upp på Instagram under tisdagen förklarar hon att hennes framtänder pressats ihop och blivit sneda och för att tänderna inte ska bli för sneda har hennes tandläkare rekommenderat att hon skaffar en tandställning.

Annons

Frågade först om en med vita keramikfästen för att den skulle synas så lite som möjligt. Men informerades om att de dels fäster sämre, dels inte gör jobbet lika bra. Så då blev valet enkelt. Blev vanlig räls.”

Camillas tandläkare tyckte också att det var viktigt att hon som offentlig person visar tandställningen eftersom så många unga tycker att det är jobbigt att visa sina.

”Och han har ju rätt. Bestämde mig på studs för att istället äga och rocka rälsen”, skriver Camilla Läckberg på Instagram.

Ett beslut som får idel hurrarop av hennes instagramföljare.

”Fantastiskt föredöme!!!!! Många pluspoäng!”, skriver en följare och en annan skriver: ”Lite extra bling bara”. 

Läs hela Camilla Läckbergs inlägg här:

Vad är det som glittrar o glimmar där i munnen!? Jo en tandställning! Har framtänder som pressas ihop och blir allt snedare så min tandläkare rekommenderade att jag korrigerar det innan det hunnit bli för snett. Så igår fick jag tandställning. Frågade först om en med vita keramikfästen för att den skulle synas så lite som möjligt. Men informerades om att de dels fäster sämre, dels inte gör jobbet lika bra. Så då blev valet enkelt. Blev vanlig räls. Och gulliga tandläkaren sa oxå något klokt: ”viktigt du som offentlig person visar tandställningen, eftersom så många unga tjejer (o killar) tycker det är så jobbigt att visa sig med det.” Och han har ju rätt. Bestämde mig på studs för att istället äga och rocka rälsen. ?? #RockaRälsen #Tandställning

A post shared by Camilla Läckberg (@lackberg) on

Mer om tandreglering

Ungefär var tredje person har ett bett där det kan finnas behov av tandreglering.

Det är vanligast att tänderna regleras i tonåren, men tänder kan flyttas under hela livet och kan behövas rättas till även i vuxen ålder.

Vuxna som behöver tandreglering för att rätta till tänderna får betala behandlingen själv. Men rör det sig om riktigt stora tandställnings- och sammanbitningsproblem och vävnadsskador omfattas tandregleringen av det statliga tandvårdsstödet.

Källa: 1177

Artikeln publicerades först på Femina och är skriven av Ida Gustafsson

Läs mer:

Camilla Läckberg om sanningen bakom fasaden: ”Vara till lags-sjukan”


Läs mer om:

Dela
(57)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…