Annons

Annons

Brocante i solen

Dela
(0)

Gerda på idemakeriet.se hade fyllt ett kockumskärl med vatten, blommor och ljuskoppar. Bra idé till våren!

Loppissuget vaknar med solen. I lördags for jag runt på fem olika loppisar – varav en hölls i trädgården hos min vän Gúa Hlífarsdóttir. Hennes butik Mor Ágústas garage fyllde 2 år och det skulle förstås firas med en brocante.

Annons

Gúa Hlífarsdóttir i butiken, som ligger i ett ombyggt garage.

Brocante är det franska ordet för loppis och har också gett namn åt den här charmiga, industri-franska lantstilen som Gúa tolkar med kärlek, humor och finurlighet!

Gúa (”Goa”) har en av Sveriges mest besökta inredningsbloggar, Hvitur lakkris (klicka!) i sin genre. Att kliva in i hennes butik är som att lämna den riktiga välden för en liten stund. Det sitter mycket Girl Power i väggarna, ska ni veta! Bloggen och butiken kom till efter att Gúa haft liten paus i livet. Hon bestämde sig för att det enda rätta var att byta bransch och satsa fullt ut på sitt fritidsintresse (och på sig själv, förstås). Och det funkar, alltså! Vi som bor i byn, Harlösa, är förstås omåttligt stolta över att Gúa valde att satsa på hemmaplan.

 

Här följer några bilder från butiken, från familjens uteplats och Gúas vänners brocante. Men kika hellre in på Gúas blogg eftersom hennes bilder är mycket bättre än mina. Där hittar du också en lista över andra bloggare och nätbutiker, som deltog i lördagens loppis.

Själv köpte jag inget – mina pengar var redan slut. Vad jag köpt innan på dagen återkommer jag med under veckan här på bloggen, så – välkommen tillbaka!

 

 

 

 

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…