Annons

Annons

Bjud på läckra chokladmuffins!

Dela
(0)

Glutenfria chokladmuffins

Baka goda muffins utan gluten!

Kalasmuffins

ca 18 st

Vispa 2 ägg och 1¾ dl strösocker pösigt. Blanda 2 dl Finax glutenfri mjölmix, 2 msk potatismjöl, 1 msk kakao och 2 tsk bakpulver. Vänd varsamt ner mjölblandningen och 2 msk rapsolja i äggsmeten. Fyll muffinsformar till 2/3 med smet och grädda mitt i ugnen i 225º ca 15 min. Låt svalna under bakduk. Vispa 3 dl vispgrädde. Tillsätt 1 dl hallon och 1 msk rörsocker, vispa tills bären har mosats. Spritsa eller klicka på grädde och garnera med bär och citronmeliss inför servering.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Av :Ellinor Varady Foto: Erik Karlsson



 

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…