Annons

Annons

Björn Skifs hälsoknep: ”Får bara ont i kroppen på gym”

Björn Skifs, 70, har aldrig haft mer att göra än nu. För att hålla sig i form promenerar han och fixar på gården i stället för att gå på gym. "Det enda som händer på gym är att man får ont i kroppen", säger han till Aftonbladet.

Dela
(85)

Björn Skifs i showen ”Skifs – lite nu och då” på Göta Lejon. Bild: Peter Knutson

När Björn Skifs show ”Lite nu och då” började spelas 2015 var den tänkt att bli några föreställningar. Innan allt var över hade han spelat fem säsonger på Göta Lejon i Stockholm.

Sommaren 2018 gör Björn Skifs showen ”Bitar ur mitt liv” på Skansen.

Annons

– Det har gått 50 år sedan jag spelade in min första skiva. Det har blivit så många låtar genom åren och jag kan knappt vänta på att få spela dem igen. Att få ta gamla favoriter och ge dem en nutida klang med stor orkester, kör och stråkar, säger artisten själv om föreställningen.

Kompis med krämporna

Han säger att det är lust och nyfikenhet som drivit honom framåt.

– Jag har aldrig haft så mycket att göra. Det enda är krämporna som man försöker bli kompis med, säger Björn Skifs till Aftonbladet.

Björn Skifs. Bild: Aftonbladet / IBL Bildbyrå

För att hålla sig i form ser han till att hålla sig aktiv.

– Jag promenerar här på vischan. Det är mycket att göra på gården. Bära stenar, stängsla mot vildsvin och varg. Jag har provat gym några gånger men det är så erbarmligt tråkigt. Det enda som händer på gym är att man får ont i kroppen, säger han till tidningen.

Läs också:


Läs mer om:

Dela
(85)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…