Annons

Annons

Bettans och Lottas hälsning till Kikki: ”Längtar efter henne”

Kikki, Bettan och Lotta skulle ha återförenats under Pride. I stället blev trion en duo när Kikki Danielsson tvingades ställa in på grund av halsfluss. "Det är så himla typiskt", säger Elisabeth Andreassen till Aftonbladet.

Dela
(114)

I början av 2000-talet bildade Kikki Danielsson, Lotta Engberg och Elisabeth ”Bettan” Andreassen supertrion Kikki, Bettan och Lotta. Gruppen deltog bland annat i Melodifestivalen 2002 med låten ”Vem e’ de’ du vill ha”.

Annons

Kikki Danielsson. Bild: Patrick Trägårdh / IBL Bildbyrå

Under Pride i Stockholm var det meningen att trion skulle återförenas. Men i sista stund blev Kikki Danielsson tvungen att ställa in på grund av en envis halsfluss.

”Rösten vill inte fungera. Hade sett fram emot detta jättemycket, träffa Bettan+Lotta+publiken”, skrev hon själv på Twitter under torsdagen.

”Längtar efter henne”

Under Prides schlagerkväll blev trion en duo när Bettan och Lotta utan Kikki fick stå för underhållningen.

Gilla Hemmets på Facebook

– Det är så himla typiskt. Det hade varit så himla roligt. Men man kan ju inte göra någonting åt det. När vi pratade med henne hade hon ingen röst, säger Elisabeth Andreassen till Aftonbladet.

Hon får medhåll från Lotta Engberg.

– Vi saknar givetvis Kikki. Hon är urusel i halsen. Hon kraxade och var jätteledsen att hon inte kunde vara med. Framför allt längtar jag efter henne som person. Just att få vara tillsammans alla tre, säger hon.

Lotta Engberg, Elisabeth Andreassen och Kikki Danielsson. Bild: Karin Törnblom / IBL Bildbyrå

Enligt sångerskorna finns det i nuläget inga konkreta planer kring en ny återförening, men det går heller inte att utesluta.

– Den där treenigheten är ju så himla rolig. Vi är bästa vänner och har liknande karriärer. Vi har alltid haft mycket att prata om. Alla våra låtar och vår show som blev en jättesuccé. Det är bara vänskap och kärlek, säger Elisabeth Andreassen till Aftonbladet.

Läs också:

Kikki Danielsson tvingas att ställa in – igen!


Läs mer om:

Dela
(114)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…