Annons

Annons

Det här ger vi kungafamiljen i julklapp!

Vad ger man dem som har allt? Här är årets oemotståndliga julklappar till kungafamiljen!

Dela
(0)

Det här får kungafamiljen i julklapp

 

1. Chris – Pasta i kväll igen, älskling?

Chris O’Neill har försvarat sin frånvaro i de kungliga sammanhangen med att det är han som jobbar och ”sätter mat på bordet”. Så trevligt, Chris! Du får en prenumeration på Hemmets. Vi har bästa recepten!

2. Estelle – Se men inte höra

Estelle får äntligen bli storasyster! Vi önskar god jul med en babydocka och en vagn, som Estelle kan dra runt på familjepromenaderna i Hagaparken. Och hörselskydd, ifall nya lillprinsen eller lillsessan visar sig vara en skrikig typ.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

 

 

3. Madeleine – Lattemamma med förhinder

Madeleine har flyttat till London. Men hur mycket kan man egentligen njuta av en storstad när man måste släpa runt på två små barn? Prinsessan får en guidebok: Med familjen i London (Reseförlaget).

 

4. Sofia och Carl Philip – Om hantverkarna får förhinder

Prins Bertils och Lilians Villa Solbacken på Djurgården står oanvänd. Först sent i höstas inleddes den omfattande renoveringen som prinsparet själva bekostar. Carl Philip och Sofia får var sin hammare, ett paket plåster och ett presentkort till närmaste bygghandel om de vill hjälpa till och bygga själva!

 

5. Victoria – Åsna på rätt ställe

På presentermotfattigdom.se köper vi en åsna, en get, en bikupa, skolböcker och annat som kan förbättra vardagen för en familj i tredje världen. Vår gåva kommer säkert att göra omtänksamma kronprinsessan Victoria glad på julafton!

6. Daniel – Ungefär så här stor

Prins Daniel ska bli pappa igen och hela Sveriges känslor är ”all over the place”. Prinsen får ett måttband – så han kan vara helt exakt när pressen vill veta längden på nya babyn.

 

7. Kungen – Mjuka stockar

Kungen njuter av att vara ute i skog och mark, men tidskrävande plikter gör att det kan gå långt mellan jakter och hajker. Kudden här ser exakt ut som en trästock och kan säkert skapa lite vildmarkskänsla i salongerna på Drottningholm.

 

8. Drottningen – Nytta och nöje

Stackars Silvia halkade ju under en skidresa i Schweiz förra vintern och föll så illa att axeln bröts på tre punkter. ”Nu börjar det jobbiga, all sjukgymnastik och det där”, sa drottningen sorgset. Kanske kan drottningen träna framför tv:n? Vi slår in en dvd-box med alla sex säsongerna av Downton Abbey och en tränings-dvd så att hon kan varva njutning med träning.

 

Läs mer:

Tio anledningar till att Sofia och Carl Philip hör ihop

Prinsessan Estelle visar vägen!

Vad kan du om prinsessan Victoria?


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…