Annons

Annons

Barcelona, nu är jag här!

Dela
(0)

Underbart! Mitt spanska äventyr har börjat! Och solen skiner både över Barcelona och mig!…

Är väldigt nöjd för jag har nämligen lyckats både få i sladden till datorn och slå in hela koden till wi-fin! Rena fasan! 26 tecken med siffror och versaler omväxlande ! Bor i en liten hyrd lägenhet högst upp i ett 100-årigt rosa hus som skulle kunna vara kuliss i en operett! Och detta ljuvliga hus ligger i Gracia som är en gammal stadsdel mitt i denna 1,7 miljoners stad. Gracia påminner om en liten idyllisk stad på landet! Inte en bil hörs – möjligen ibland en vespa som puttrar in i gränden…

Annons

Första morgonen vaknade jag av vad jag trodde var en kyrkklocka som slog sju slag. Helt underbart – när vaknade man av sådan spröd klang en vanlig fredagsmorgon? Första promenaden runt i kvarteret hittade jag klockan som faktiskt slår varje heltimme dygnet runt och sitter på ett bedårande klocktorn mitt på lilla torget! Jag känner mig både välkomnad och trygg!


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…