Annons

Annons

Backman lockar till fniss!

Dela
(0)

Boktipset

 

Varje vecka tipsar vi på redaktionen om en bra bok, en spännande film eller en aktuell tv-serie. Först ut är Hemmets matredaktör Besse Lundquist som har läst Fredrik Backmans senaste roman

Annons

Britt-Marie var här

 

Britt-Marie var härDet enda vi vet om kärleken är att vi inte vet när och hur den drabbar oss. När Britt-Marie lämnas av sin make ställs hon inför situationer och känslomässiga utmaningar som kan vara tuffa att tackla för en 63-årig envis, egensinnig kvinna.
I sin tredje roman Britt-Marie var här fortsätter Fredrik Backman att beskriva livet, kärleken och oss människor på sitt eget, alldeles oemotståndliga sätt. Ställ in dig på många igenkännande fniss, mycket värme och att en och annan tår kommer att fällas på boksidorna.
Får du inte nog av Fredrik Backman kan jag också rekommendera Saker min son behöver veta om världen. Här finns allt – från dråpliga vardagssituationer i matbutiken och världens allra vackraste kärleksförklaring till sonens moder. Till allt som en förälder kan oroa sig för och om hur viktigt det är att vara snäll. Riktigt viktigt!

 

Läs och njut!

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…