Annons

Annons

Kunglig babylycka: Madeleine och Chris föräldrar igen

Prinsessan Madeleine och hennes make Chris O'Neill har blivit föräldrar igen. Nu har Leonore och Nicolas fått en lillasyster. ”Vi är mycket glada över tillökningen i vår familj”, säger Chris O'Neill i ett pressmeddelande, enligt Expressen.

Dela
(415)

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill fick sitt tredje barn, en dotter, klockan 00.41 den 9 mars 2018. Kungahuset berättade om glädjenyheten under fredagsmorgonen på sin hemsida:

”Riksmarskalksämbetet har glädjen att meddela att H.K.H. Prinsessan Madeleine fredagen den 9 mars 2018 klockan 00.41 nedkom med ett friskt och välmående barn på Danderyds sjukhus. Såväl mor som barn mår bra.”

Annons

Den lilla flickan är 50 centimeter lång och vägde 3465 gram.

Gilla Hemmets på Facebook

– Vi är mycket glada över tillökningen i vår familj och att Leonore och Nicolas har fått sitt efterlängtade syskon. De ser mycket fram emot att träffa sin nya lillasyster, säger Chris O’Neill i ett pressmeddelande.

Mor och barn mår bra

Chris O’Neill var med på Danderyds sjukhus under hela förlossningen och såväl mor som barn uppges må bra.

– Prinsessan Madeleine och barnet mår bra och de är självklart väldigt tacksamma och glada över den nya familjemedlemmen, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet, till Aftonbladet.

Till skillnad från tidigare kungliga födslar kommer ingen pressträff att hållas denna gång.

– Vi har valt att inte hålla någon presskonferens den här gången. Det är alltid beroende på olika tidsaspekter och så vidare, säger Margareta Thorgren till Aftonbladet.

Den nyfödda barnet har plats nummer tio i tronföljden.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill är bosatta i London, men kom till Sverige i mitten av februari inför förlossningen. Sedan tidigare har paret prinsessan Leonore, 4, och prins Nicolas, 2. Prinsessan Leonore föddes i New York när paret var bosatta där, medan prins Nicolas föddes i Stockholm, strax innan familjen flyttade till London.

A post shared by Kungahuset (@kungahuset) on

Prinsessparet har sedan tidigare dottern Leonore Lilian Maria, född den 20 februari 2014. Foto: Brigitte Grenfeldt, Kungahuset.se

Sonen Nicolas Paul Gustaf föddes den 15 juni 2015. Foto: Brigitte Grenfeldt, Kungahuset.se

Foto: IBL, Instagram, Kungahuset/Brigitte Grenfeldt

Artikeln publicerades först på Femina och är skriven av Ida Gustafsson & Nanna von Knorring

Läs även:

Här är hovets nya bilder på prinsessan Leonore

Chris O’Neill i unik intervju: ”Jag har städat badrum och skrubbat toaletter”


Läs mer om:

Dela
(415)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…