Annons

Annons

Årshoroskop: Så blir ditt 2017

Nyfiken på vad 2017 för med sig för just dig och ditt stjärntecken? Läs ditt stora årshoroskop här! Vår astrolog ger goda råd inom kärlek, hälsa, karriär och familj – till alla stjärntecken.

Dela
(6)

arshoroskop-2017

Här hittar du ditt årshoroskop för 2017.

 

Ett nytt år väntar runt hörnet. Astrolog Brian Teglagaard har tolkat stjärnornas kommande positioner och har ställt årshoroskopet för ditt 2017.

Alla produkter är valda av Hemmets. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

Så blir ditt 2017 – stort årshoroskop

Sommarhoroskop

Annons

VÄDUREN
21 mars–20 april

Samarbeta och förändra!

Allmänt
Starten på året, speciellt januari, kan kännas lite trög. Men ta tillfället i akt och ta ett steg tillbaka och fundera över vad du vill göra under 2017. Tänk på att samarbete och förändring gynnar dig nu. Har du lust att göra en längre resa så passa på i slutet av året.

Hälsa
Även om du tycker att du klarar av stress bra så se upp i slutet av april. I september ska du vara rädd om ryggen och undvika tunga lyft.

Hem & Familj
Du är en arbetsmyra som ibland behöver påminnas om att du har en familj som också behöver dig. Satsa på sen sommarsemester och har du flyttplaner så vänta till slutet på året.

Kärlek
Året bjuder på många möjligheter att utveckla ditt förhållande. Är du singel finns det stora chanser att finna en partner i år. Men akta dig för att försvinna in i ett rosenrött skimmer i slutet på mars och juli. Red ut konflikter som dyker upp så finns det goda chanser att alla bitar faller på plats.

Smycke Väduren, Safira

 

Sommarhoroskop

OXEN
21 april–21 maj

Lyssna till din kropp

Allmänt
Perioden från den 4/3 till 15/4 kommer att bli viktig för dig. Du har behov av att dra dig tillbaka, men det blir en stressig tid, och en semester i början av året kan vara en god idé. Efter sommaren känner du dig ambitiös och sätter upp nya mål. Gå en kurs 10/5-28/5 eller 4/11-18/11!

Hälsa
Det finns risk för att du tar fel beslut kring din hälsa och inte lyssnar till din kropps signaler. Var försiktig med maten, speciellt med sötsaker. Sommarsemestern är en bra tid för att finna balans och ta tag i goda vanor igen.

Hem & familj
Stora förändringar väntar det här året! En flytt kan visa sig ge ett tillskott av person du ser som din familj. Särskilt intressant blir augusti. På våren och i augusti har du reslust.

Kärlek
Singel-oxen längtar efter att dela vardagen med någon. Och lugn, det finns goda utsikter i år. Flirta i mars, men ha inte för bråttom. Både i september och oktober blomstrar romantiken, vilket också gäller för oxen som redan lever i ett förhållande.

Smycke Oxen, Safira

 

Sommarhoroskop

TVILLINGARNA
22 maj–21 juni

Våga visa dina talanger

Allmänt
Du behöver lite tid för att tänka igenom vad du vill uppnå under 2017. Nya möjligheter dyker upp och det kan bli svårt för dig att välja. Men bejaka ditt behov att uttrycka dig, visa dina talanger och gå nya vägar. Extra tid med din partner kan bli en god investering för framtiden.

Hälsa
Under våren finns det en risk att för mycket stillasittande och tunga  lyft kommer att förvärra eventuella besvär. Men är du beredd att gå från tanke till handling och  börja röra på dig finns det goda chanser till förbättring – belöningen blir en ny livsglädje!

Hem & familj
Ett projekt i hemmet ser ut att bli större än beräknat och även om du är händig så var inte rädd för att be om hjälp. Är du i ett förhållande kan du räkna med att din partner stöttar och står vid din sida.

Kärlek
Året både börjar och slutar med romantik. För den som är singel finns goda chanser till att finna en partner för ett varaktigt förhållande, särskilt under sensommaren.

Smycke Tvillingarna, Safira

 

Sommarhoroskop

KRÄFTAN
22 juni–23 juli

Året bjuder på flera fester

Allmänt
I år vill du gärna stanna hemma mer och gå in i rollen som förälder eller far/morförälder. Du kan jobba hemifrån mer eller använda tiden hemma till att förbättra din bostad. Resor kan bli mycket lyckade ifall de görs med familjen. Från början av oktober blir du sportsligt aktiv.

Hälsa
Har du problem med ont i ryggen och leder kan du uppleva en förbättring. Generellt har du ett gott öga till alternativa behandlingar om du skulle drabbas av sjukdom, men använd beprövade metoder.

Hem och familj
Från slutet av augusti kan familjeförhållanden förändras med ett nytt eller utflyttat barn. Det ordnar flera fester 2017.

Kärlek
Du kan utsättas för prövningar i ditt kärleksliv. Om ditt förhållande inte kan stå emot dessa kan det vara så att ni växt ifrån varandra. Men är ditt förhållande starkt kommer prövningarna bara att göra det starkare.

Smycke Kräftan, Safira

 

Sommarhoroskop

LEJONET
24 juli–23 augusti

Du har kört för hårt

Allmänt
Det blir ett år då du får goda möjligheter till att vidga dina vyer och utveckla dina talanger, något du kan göra på olika kurser och utbildningar. Din reslust är stor och att resa kan också vara ett sätt för dig att vidga dina vyer. Från slutet av augusti har du medvind på flera håll. Det gäller bland annat i kärlek men också på arbetet. Du avslutar året många erfarenheter rikare.

Hälsa
Du har en önskan om att lägga om din livsstil. Du vet att du har kört för hårt med dig själv men det går att ändra. Senast i augusti kommer du att komma i rätt riktning igen och året slutar med mer uppmärksamhet kring ditt välbefinnande!

Hem och familj
Alla dina resor kan göra att du är mindre hemma. Men det betyder inte att du sviker din familj och i början av året delar familjen din resiver. Familjen kan i år utökas, om inte med egna barn så med barnbarn.

Kärlek
Året är bra för ditt kärleksliv. Om du  är singel får du goda möjligheter till att möta en vän. Ditt resandeliv sätter dig i kontakt med många människor och möjligheter till kärlek!

Smycke Lejonet, Safira

 

Sommarhoroskop

JUNGFRUN
24 augusti–23 september

Romantisk sensommar

Allmänt
I början av det nya året behöver du lugn och ro. Det kan vara lämpligt att ta semester, om du har möjlighet. Det är nu du fattar viktiga beslut som präglar resten av året. Ändra på det du inte är nöjd med vare sig det gäller jobbet, förhållandet eller bostaden.

Hälsa
Jungfruns mentala hälsa är viktig, för mycket stress påverkar dig negativt. Var uppmärksam på det i februari. Från mitten av september har du gott om energi till att komma i form.

Hem och familj
Du vill ha en bättre bostad och lägger pengar på det eftersom det handlar om att göra det bästa för din familj. Augusti är rätt tid för försäljning och köp av bostad. En flytt kan betyda att du får nya, trevliga grannar.

Kärlek
Du vill visa din partner vad hon/han betyder för dig. Februari och mars passar bra för gemensamma upplevelser. Om du och din partner bor var för sig är det dags att flytta ihop nu. Även om det ser bra ut för de flesta finns det Jungfrur som riskerar att deras förhållande tar slut. Oförenliga åsikter är avgörande. Sensommaren och slutet på året blir romantisk.

Smycke Jungfrun, Safira

 

Sommarhoroskop

VÅGEN
24 september–23 oktober

Dags för personlig utveckling

Allmänt
Personlig utveckling står överst på din agenda, det kan handla om
resor och utbildning. Kanske byter du även jobb i år. Du har tur och framgång, men kan även uppleva några motgångar. Dessa måste du övervinna för att komma vidare. Din personliga utveckling riskerar att ske på bekostnad av ditt
familjeliv, detta är något du inte mår bra av. Året avslutas med fokus på hem och familj.

Hälsa
Början av september är en tuff tid för din hälsa. Särskilt mentalt, men tänk på att kropp och själ hänger ihop. Du brottas med livets stora frågor och du kan känna dig låg. Lyckligtvis vänder detta snabbt. Undvik äta och dricka för mycket!

Hem och familj
Du är borta mycket och familjen blir lidande av det. Det kan bli diskussioner om och besvikelse över din frånvaro. I maj och november är det lägligt att prata ut.

Kärlek
Året börjar bra då du och din partner är på samma våglängd. Ni delar många tankar och idéer 23/2–10/3, men ni är inte överens om allt. Träffa inga förhastade beslut den 4/3–15/4. Singlar har god chans att  finna kärleken i år!

Smycke Vågen, Safira

 

Sommarhoroskop

SKORPIONEN
24 oktober–22 november

Full fart framåt

Allmänt
”Det måste kännas rätt” är ditt måtto. Det blir full fart under 2017 och året kan bli händelserikt. Början av sommaren kan vara lite tuff och kännas som att du tar ett steg framåt och två tillbaka på ditt jobb. Detta kan fresta dig att söka nytt jobb och den möjligheten kan uppstå i augusti. Från början av oktober springer du  i medvind och har tur.

Hälsa
Gav du ett nyårslöfte att komma i bättre form? Du kan med fördel vänta tills efter den 28 januari! Kände du dig stressad ifjol har du lärt dig klara detta bättre nu. Från oktober går du in i en ljus period och kommer må riktigt bra.

Hem & Familj
Du värnar om familjen, men periodvis är du hemifrån en hel del. Men dina nära upplever dig som en frisk fläkt. Fest och gemyt kommer att dominera året, speciellt andra halvan.

Kärlek
I relationer känns stabilitet viktigt för dig. Från oktober lyser det om dig och vänskapen och  kärleken spirar. Singel som vill finna kärleken kan göra det nu, men det finns också många vänskapliga bekantskaper i din närhet. Kultur, resor och hav är helt rätt i höst!

Smycke Skorpionen, Safira

 

Sommarhoroskop

SKYTTEN
23 november–22 december

Bevara balansen

Allmänt
Du har höga ambitioner i år och tar dig dig an det mesta med en stor dos seriositet. Tänk på att relationer är en viktig del i att lyckas oavsett vilka mål du har satt upp. Din målmedvetenhet och härliga personlighet gör att du har goda möjligheter att både få nya vänner och att utvidga ditt nätverk.

Hälsa
2017 ser ut att bli ett hälsans år. Du mår bra och är positiv och optimistisk. Under en kortare period kan dock du utsättas för ökad psykisk press. Var då lite extra snäll mot dig själv och ta hand om din kropp. För den som lider av någon kronisk sjukdom kan en ny typ av behandling dyka upp och väcka hopp.

Hem och familj
Går allt som du vill på jobbet kan det få både positiva och negativa konsekvenser på familjelivet. Tänk på att bevara balansen i livet, då kommer du att belönas rikligt när året är slut.

Kärlek
Du som är singel kan periodvis känna dig ganska ensam och sakna en partner. Bestämmer du dig för att ändra på saken kommer du med stor sannolikhet att träffa någon. Våren blir en romantisk tid för alla skyttar och en resa kan bli väldigt lyckad, både för singlar och par!

Smycke Skytten, Safira

 

Sommarhoroskop

STENBOCKEN
23 december–20 januari

Satsa på nya vägar

Allmänt
Kors i taket – du får lust att förändra gamla vanor och satsa på nya saker 2017, trotts att du vanligtvis är så traditionsbunden! Det kan kännas som stora förändringar för dig, men tänk på att du är stark och var inte rädd för att ta hjälp av dina nära och kära att bryta ny mark. Under sommaren vill du dock få lite tid för dig själv att fundera.

Hälsa
Du är inte bra på fysisk aktivitet, men tänk på att motion är den bästa investeringen för din hälsa. Tycker du det är jobbigt att komma iväg på gym så satsa på bra vardagsmotion eller träna hemma! Har du varit sjuk kommer du att återhämta dig väl och må riktigt framöver.

Hem & Familj
I början av året kan det vara högljutt och lite rörigt i ditt hem. Vill du renovera eller förändra hemma kommer du få massor av inspiration till det. Blanda gammalt och nytt i din inredning. Du tänker klarast och bäst i ett gammalt hus!

Kärlek
Du kan vara envis och oflexibel i en parrelation, men det är viktigt för dig att din relation fungerar så rannsaka dig själv och kompromissa så stärks ditt förhållande. Singlar kan finna kärleken i höst.

Smycke Stenbocken, Safira

 

Sommarhoroskop

VATTUMANNEN
21 januari–18 februari

Ett kärlekens år

Allmänt 
2017 ser ut att bli ett kärlekens år för dig! Dessutom berättar stjärnorna att lärdom står i fokus. Antingen vidareutbildar du dig inom ditt jobb eller ditt stora intresse eller så får du själv uppdrag som lärare.

Hälsa
Du får mycket energi under året – använd den till att förändra eller förbättra ditt liv. Du tränar bäst i grupp, motionera gärna tillsammans med din familj eller goda vänner. Du har stark hälsa, både fysisk och psykisk!

Hem & Familj
Du är en social människa som trivs bäst tillsammans med andra. Slutet av mars och början av april är en härlig tid för gemenskap med din familj. Funderar du på flytt så välj oktober!

Kärlek
Du träffar många spännande människor under året, både nya vänner och människor som utvecklar dig. Många Vattumän som är singlar träffar sitt livs kärlek 2017. Även de som lever i parförhållande får ny gnista och närhet, speciellt maj och november. Bra tid för bröllop!

Smycke Vattuman, Safira

 

Sommarhoroskop

FISKARNA
19 februari–20 mars

Lita på magkänslan

Allmänt
Du inleder året med massor av inspiration och idéer! Du arbetar hårt för att nå dina mål,
oavsett om det gäller jobb eller privatliv. Lita på din magkänsla!

Hälsa
Ett nyårslöfte får dig kanske att lägga om livsstilen. Men tänk på att dina mål ska vara realistiska. Satsa på en träningsform som stimulerade både kropp och själv, t.ex. yoga.

Hem och familj
Kanske är det dags för ett miljöombyte eller köp av ny bostad? Det här året bjuder på massor av möjligheter – men också ekonomiska utmaningar. Under sommaren samlar du familjen runt dig och njuter av hemmamys.

Kärlek
Du som är singel har goda möjligheter att träffa någon, om du prioriterar det. Speciellt mars månad ser ut att bli väldigt romantisk. Är du i en relation som inte fungerar? Försök förstå vad det är som strular och agera!

Smycke Fiskarna, Safira

 

Läs dina månadshoroskop här >>

Läs dina veckohoroskop här >>

 

AV ASTROLOG BRIAN TEGLAGAARD

ÖVERSÄTTNING & BEARBETNING: HEMMETS RED

FOTO: SHUTTERSTOCK


Läs mer om:

Dela
(6)Annons


Annons

Laddar nästa sida…