Årets julklapp – enligt Hemmets läsare

Årets julklapp 2017 är en elcykel. Men om Hemmets läsare får bestämma är det en mobilladdare som borde vara den obligatoriska gåvan under granen julen 2017.

Dela
(1)

Annons från Hemmets shop

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

Årets julklapp 2017 firar 30 års-jubileum och bland de mest minnesvärda utnämningarna finns bland annat bakmaskinen (1988), mobiltelefonen (1995) och surfplattan (2010). Det är organisationen Handelns utredningsinstitut, HUI, som varje år utser en produkt som får den eftertraktade titeln.

 

Under november månad har vi frågat nästan 100 läsare på hemmets.se vad ni tycker ska bli årets julklapp 2017 och resultatet är tydligt. Flest röster fick den bärbara mobilladdaren, hela 31 procent av de som svarade i undersökningen uppgav att det praktiska hjälpmedlet stod högst på önskelistan.

Nästan lika åtråvärda, med nästan 17 procent av rösterna, blev de mjukgörande sockorna, tätt följda av en morgonrock som står högst på önskelistan hos nästan 16 procent av läsarna.

Fynda sakerna i vår butik – och få massor av inspiration till fler julklappar!

Låga priser – snabba leveranser – fri retur


Bärbar mobilladdare
En bärbar mobilladdare och powerbank är ett perfekt tillbehör att ha med på resande fot, när batteriet börjar ta slut i t ex din smartphone. Då finns möjligheten att ladda upp den igen var du än befinner dig. Kapacitet på 2600 mAh. Inklusive ficklampa och USB kabel. Bra att ha i handväskan när du är ute på språng! För att ladda din telefon använder och kopplar du in din vanliga laddkabel till mobilen i USB-porten på powerbanken.

Gå till shoppen

Mjukgörande sockor
Dessa mjukgörande sockor innehåller e-vitamin, jojoba, oliv- och lavendelolja. De mjukar upp, förebygger förhårdnader och håller fötterna lena och återfuktade.

Gå till shoppen

Morgonrock Ceannis
Underbart mjuk, fluffig och lyxig morgonrock i microfleece från Ceannis i en vacker ljusrosa färg! Något man verkligen bara vill svepa om sig själv och mysa omkring i. Perfekt gåva till dig själv eller till någon du tycker mycket om.

Gå till shoppen

Promenad- och löparlampa LED
Modernt och praktiskt alternativ till reflexer och ett perfekt armband till utomhusträningen! Ta en promenad eller joggingtur i detta LED-armband som gör att du syns extra bra i mörkret och dessutom är lätt att bära. Sätt lampan på arm eller fotled, välj mellan stadigt rött eller blinkade ljus. Justerbart och flexibelt kardborreband gör att träningsbandet passar alla. Batteri CR2032 ingår.

Gå till shoppen

Träningsboll med massagepiggar
Förvandla ditt hem till ett fullfjädrat gym! Med träningsbollen kan du träna både balans, styrka, koordination och samtidigt få en lätt masserande effekt av massagepiggarna som även stimulerar blodcirkulationen. Antalet träningsmöjligheter är nästan oändliga och bollen ger en mycket effektiv träning av mage, armar och ben. Tack vare att man tränar med hjälp av sin egen kroppsvikt är träningen både skonsam och effektiv. En pump medföljer, så har man ont om utrymme hemma så kan man välja att pumpa upp bollen vid planerad träning eller så låter man den ligga framme då den även är fin att se på.

Gå till shoppen

Guldarmband Venus med strass Bisou
Ett vackert armband från svenska Bisou som tagits fram för att hylla alla kvinnor. Armbandet är guldpläterat och prytt med ett strassbeklätt venustecken och fyra ringar. Armbandet kommer i en vacker ask i en ljusrosa färg med en insida av lyxig sammet.

Gå till shoppen

Källa: HUI, hemmets.se


Läs mer om:

Dela
(1)

Laddar nästa sida…