Annons

Annons

Årets julkalender i SVT: Storm på lugna gatan

Efter förra årets succé presenterar SVT nu 2018 års julkalender. I rollerna syns bland annat Cissi Forss, Lena Philipsson och Johan Rheborg.

Dela
(61)

Förra årets julkalender, Jakten på tidskristallen, gjorde stor succé i december. Och nu, knappt en månad senare, står det klart vilken julkalender som kommer att inta SVT i år, 2018. Familjeäventyr är genren och titeln på julkalendern är Storm på lugna gatan.

Annons

SVT skriver att årets julkalender kommer handla om ”en storstadsfamilj som flyttar till landet”. Dessutom utlovas ”varulvsgropar, julpyntstölder och baklängesord”.

”I Storm på lugna gatan flyttar familjen Storm till den slumrande lilla byn Järnkroken. För att lära känna samhället är de med i den årliga julkampen”, skriver SVT.

Föräldrarna i familjen Storm spelas av Cecilia Forss och Henrik Johansson. Barnen spelas av Maja Söderström och Adrian Macéus. Dessutom medverkar också Johan Rheborg, Linus Wahlgren, Shima Niavarani, Sofia Ledarp, Ulla Skoog, Olof Wretling och Lena Philipsson.

Storm på Lugna gatan är skriven av Lina Åström, Marja Nyberg och Adrian Boberg. Regissör är Emma Bucht. Premiären äger i vanlig ordning rum den 1 december.

Foto: SVT

Artikeln publicerades först på ELLE och är skriven av Johanna Lejon

 

Läs mer:

Nostalgi: 5 härliga klipp från Sveriges bästa julkalender – Sunes jul

 


Läs mer om:

Dela
(61)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…