Annons

Annons

Här är dagarna du ska ta ledigt för att MAXA semestern

De lata dagarna på stranden eller i hängmattan är över för den här gången. Det är lätt att hamna i en svacka. Men lugn. Här är dagarna du ska ta ut för att maxa din semester framöver.

Dela
(0)

Känslan när man första dagen på jobbet efter semestern får frågan ”hur känns det att vara tillbaka?” kan beskrivas som… nedslående. Det blir så definitivt – perioden du väntat på i 11 månader är över och nu känns det osannolikt att du någonsin kommer ha semester igen.

Annons

Men just därför ska du boka in nästa resa redan nu, så att du har något att fästa tankarna på när jobbet känns som allra tyngst. För att underlätta för dig har vi letat fram de perioder under hösten och vintern 2017, samt våren 2018, då du får ut mest av dina semesterdagar.

Gilla Hemmets på Facebook

1. DECEMBER/JANUARI. Juldagen infaller på måndag den 25 december och annandag jul den 26 december. Nyårsdagen 2018 infaller på måndag den 1 januari. Tar du ledigt den 27-29 december får du tio dagars sammanhängande ledighet mellan den 23 december och den 1 januari.

Ta: 3 semesterdagar.

Få: 10 dagars sammanhängande ledighet.

2. MARS/APRIL. Skärtorsdagen infaller på torsdag den 29 mars och är för många en halvdag. Långfredagen är röd och infaller dagen efter, den 30 mars. Annandag påsk följer på måndagen den 2 april och är också röd. Tar du ledigt måndag – onsdag den 26-28 mars får du 10 dagars sammanhängande ledighet mellan den 24 mars och den 2 april.

Ta: 3-4 semesterdagar.

Få: 10 dagars sammanhängande ledighet.

3. MAJ. Valborgsmässoafton infaller måndagen den 30 april och är för många en halvdag. Första maj infaller en tisdag och är röd dag. Ta ledigt på Valborgsmässoafton måndagen den 30 maj och få 4 dagars sammanhängande ledighet.

Ta: 0,5-1 semesterdag.

Få: 4 dagars sammanhängande ledighet.

4. Kristi himmelfärdsdag infaller torsdagen den 10 maj och följande fredag är därför en klämdag för många.

Ta: 0-1 semesterdag.

Få: 4 dagars sammanhängande ledighet.

Så vart ska du åka? Ta en titt hos vår samarbetspartner Aller travel som har massor av prisvärda resor! Klicka här för att läsa mer!

Bärbar mobilladdare – ett måste i varje handväska!

Slipp problem med urladdade mobiltelefoner! Med en bärbar mobilladdare kan du ladda telefonen var du än befinner dig!

Den här söta och diskreta modellen väger i princip ingenting och har dessutom en inbyggd ficklampa.

Läs mer och beställ den direkt från oss!

Artikeln publicerades först på Cafe.se och är skriven av Joel Linde 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…