Annons

Annons

Anders Bagge tillbaka i Idol

Anders Bagge gör comeback i Idol-juryn. I den kommande säsongen ska han tillsammans med tre övriga jurymedlemmar vaska fram Sveriges kommande stora artister. "Jag längtar nu efter att få komma ut på turnén och återigen få träffa alla modiga och fantastiska ungdomar", säger Anders Bagge i ett pressmeddelande.

Dela
(624)

Anders Bagge har varit borta från Idol, talangjakten på TV4, i ett år. Längre än så kunde han inte hålla sig borta – nu meddelar TV4 att han åter tar plats i juryn.

– Vi vet att jättemånga tittare har saknat Anders Bagge i Idoljuryn och vi är superglada att vi lyckats få tillbaka honom, säger Jonathan Nordin som är exekutiv producent för Idol i ett pressmeddelande.

Annons
Bild: Amanda Lindgren/Aftonbladet/IBL Bildbyrå

Bild: Amanda Lindgren/Aftonbladet/IBL Bildbyrå

Anders Bagge säger sig ha saknat Idoljuryn och är glad över att vara tillbaka.

Gilla Hemmets på Facebook

– Sedan jag lämnade Idoljuryn så har jag saknat att få träffa alla grymma talanger. Jag älskar ju Idol, och det är det absolut bästa sättet för en ung talangfull person att pröva vingarna. Jag längtar nu efter att få komma ut på turnén och återigen få träffa alla modiga och fantastiska ungdomar, säger han i pressmeddelandet.

Anders Bagge tillsammans med tidigare jurymedlemmarna Laila Bagge och Alexander Bard 2015. Bild: Karin Törnblom/IBL Bildbyrå

Anders Bagge tillsammans med tidigare jurymedlemmarna Laila Bagge och Alexander Bard 2015. Bild: Karin Törnblom/IBL Bildbyrå

”Ett fantastiskt öga”

Till helgen inleds jakten på vad man hoppas ska bli den nästa stora svenska artisten.

– Redan på lördag drar vi igång auditionturnén i Göteborg, samtidigt som Melodifestivalen har sin final med rekordmånga Idoler i startfältet som alla har sjungit för Anders i början av sin karriär. Han har ett fantastiskt öga och öra för att hitta nya stjärnor, säger Jonathan Nordin.

Vilka de andra tre jurymedlemmarna blir är ännu inte officiellt, men Nikki Amini har tidigare meddelat att hon kommer att medverka i minst en säsong till, enligt Expressen.

 

Läs mer: Därför ställer Jon Henrik Fjällgren in alla intervjuer inför finalen 


Läs mer om:

Dela
(624)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…