Annons

Annons

Allt för Sverige vann en Emmy i New York!

I natt vann SVT-serien Allt för Sverige en Emmy! – Fasen, vi förtjänade det. Allihop, sa den segerrusige programledaren Anders Lundin som var på plats i New York.

Dela
(69)

SVT_ALLT_FÖR_SVERIGE-2015

Allt för Sverige-gänget 2015 som vann en Emmy! Kurt Engstrom, Alexis Bunten, Charles Wassberg, Jenna Woblewski, Nathan Arling, Beverly Wassberg, James Morgan, Karen Berg-Roylance, Jamie Lystra, John Winsher och Brooke Langton. Foto: Knut Koivisto/SVT.

 

Och vinnaren är… Allt för Sverige! I natt vann SVT-serien Allt för Sverige det internationella Emmy-priset som de var nominerade till. Emmy-award är av tv-världens mest prestigefulla tävlingar. Programledaren Anders Lundin var på plats i New York tillsammans med ett gäng av deltagarna, och tog emot priset.

Annons

–Jag vet inte när jag blev så här galet glad senast! Jag är så jäkla stolt över programmet, deltagarna, alla som sliter häcken av sig för att dom vill att det ska bli precis så här bra. Fasen, vi förtjänade det. Allihop, sa den segerrusige programledaren.

Det var 2015 års programserie som var nominerat i klassen Non-Scripted Entertainment.Övriga nominerade i kategorin var brasilianska ”Adotada”, brittiska ”Gogglebox” och sydkoreanska ”I can see your voice.

I realityserien Allt för Sverige besöker ett antal svenskättade amerikaner Sverige för första gången i sina liv. Serien hade premiär 2011 och sjätte säsongen sänds just nu på söndagskvällar i SVT.

 

Läs mer: 

Så förändrades livet för Allt för Sverige-Karen

Nostalgi i SVT när det vankas jubileum 

Fröken Friman snart tillbaka i rutan

 

Text: Maud Holmberg Klyft


Läs mer om:

Dela
(69)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…