Annons

Annons

8 skäl till seriefrossa!

Seriefrossa har rått i allt fler svenska tv-soffor de senaste åren. Här är 8 nya serier, eller säsonger, att se fram emot i vår!

Dela
(0)

5
Visa bildspel

/
Seriefrossa
Seriefrossa
Seriefrossa
Seriefrossa
Seriefrossa
...
Visa mer

 

 

1. Penny Dreadful – en psykologisk thriller där några av litteraturens mest skräckinjagande figurer, inklusive doktor Frankenstein, Dorian Gray och Dracula, är inblandade med varandra i det viktorianska London. Många har längtat efter en ny säsong och 3:an dyker upp på HBO Nordic 2 maj.

Annons

 

2. Flaked är en ny komedi om en ung man, Chip, som bor i Venice, Los Angeles. Han är en modern man och en självutnämnd guru som hellre kommer med en nödlögn än tappar ansiktet. Will Arnett spelar huvudrollen. Netflix 11 mars.

 

3. Nej, det är inget skämt att komediserien The Ranch har premiär just den 1 april. Serien utspelar sig på en farm i Colorado och Ashton Kutcher har huvudrollen. Netflix 1 april.

 

4. Grace and Frankie är komediserien om två tuffa kvinnliga 70-plussare, med Jane Fonda och Lily Tomlin i huvudrollerna. Väninnorna kommer nära varandra när deras respektive män beslutat sig för att skilja sig – för att gifta om sig med varandra. Säsong 2 kommer på Netflix 6 maj. Om du vill börja alldeles från början, kolla in trailern för den första säsongen här nedanför!

 

5. Orange is the new black är den mest sedda serien hos Netflix och äntligen är den fjärde säsongen på väg! Netflix juni.

 

6. 25 april: Game of Thrones är den amerikanska tv-serien som är baserad på romanerna Sagan om is och eld och som utspelar sig på den fiktiva kontinenten Västeros, ”De sju kungarikena”. Första säsongen sägs vara den dyraste tv-serie som någonsin spelats in. Skådespelarna har skrivit kontrakt för sju säsonger, och nu hoppas man också på en åttonde. Men det är sjätte säsongen som kommer nu i vår. HBO Nordic 25 april.

 

7. Många har längtat och nu är den samvetslöse politikern Frank Underwood (Kevin Spacey) tillbaka i säsong 4 av House of Cards! Netflix 4 mars.

 

8. Vinyl som precis haft premiär är tv-serien för den nostalgiske 70-talsälskaren. Terence Winter, Martin Scorsese och Mick Jagger ligger bakom serien om 70-talets musikindustri i New York, där punken, diskon och hiphopen spirade. HBO Nordic.

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…