Annons

Annons

8 fina picknickkorgar – från klassiska till retro

Planerar du för en härlig picknick? Fyll picknickkorgen med godsaker och ge dig ut på äventyr. Oavsett om du vill ha en klassisk, färgglad eller retroinspirerad korg så finns det något för alla smaker.

Dela
(23)

Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs mer här

Vad är väl en sommar utan en och annan utflykt i solen? Oavsett om den går till stranden, till parken eller till någon annan härlig oas så passar det alltid med en mysig picknick.

Läs också: Sommar 2018 – 12 fina köp i trendfärgen rött

Picknickkorgen är en klassiker som fungerar år efter år oavsett om du föredrar den klassiska formen eller om du vill ha en mer personlig variant. Dessutom kan sommarens korg få fler funktioner då den ofta även är snygg som förvaringskorg i hemmet.

Annons

Här listar vi de snyggaste picknickkorgarna just nu – som du dessutom kan klicka hem direkt:

Klassisk picknickkorg i rotting med lock

1.En klassisk picknickkorg i naturfärgad rotting med två lock och handtag i brunt, naturfärgat läder. Fungerar perfekt till sommarens utflykter, men även under höstens svampplockning, från Bloomingville. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

 

Färgglad picknickkorg

2. Korgen för dig som vill sätta färg på picknicken! Den här korgen är gjord i flätat sjögräs och har ränder i nyanser av rött, rosa, gult och orange. Låt korgen få dubbla funktioner genom att använda den som förvaringskorg i hemmet under vinterhalvåret, från Indiska. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

 

Klassisk flätad picknickkorg

3. En klassisk picknickkorg med öppen ovandel och ett stadigt handtag. Korgen är tillverkad i flätad pil, från Åhléns. Läs mer och köp här.

Läs också: 15 härliga sommarkjolar – under 500 kronor

Retro picknickkorg i 70-talsstil

4. Ge picknicken en retrokänsla med den här snygga korgen i 70-talsstuk. Lika fin som picknickkorg, väska till stranden eller som extra förvaring i hemmet. Den flätade korgen är tillverkad i gran och har två handtag, från House doctor. Läs mer och köp här.

 

Flätad picknickkorg

5. En nätt, flätad picknickkorg i sekvojaträ med två handtag. Korgen saknar lock och fungerar därför även som förvaring för mindre prylar eller en pläd när den inte tas med ut på utflykter, från Lagerhaus. Läs mer och köp här.

 

Picknickkorg från Hay

6. En korg som både fungerar som stilfull väska och picknickkorg i sommar. Picknickkorgen är handgjord i starka fibrer som är vävda i ett fint mönster. Korgen har ett lock med en knut och ögla som förseglar korgen vid transport, så inget gott ramlar ut, från Hay. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

 

Picknickkorg i sjögräs

7. En stilren picknickkorg i naturfärgat sjögräs som är enkel att sätta sin egen prägel på. Snygg på utflykten, som väska under sommarhalvåret och som förvaring i hemmets alla rum, från Indiska. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

 

Picknickkorg med kylfack

8. Picknickkorgen med extra allt. Den här flätade korgen innehåller tallrikar, bestick och glas för fyra personer. Dessutom finns både värme-/kylisolerande fack som är praktiskt om du har en bit att åka. Picknickkorgen finns hos Jula. Läs mer och köp här.

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration och är skriven av Nanna von Knorring

Läs mer: Lättlagat till picknicken – här får du bästa recepten!

Picknick recept


Läs mer om:

Dela
(23)Annons


Annons

Laddar nästa sida…