Annons

Annons

6 saker du kan göra när andra tittar på fotboll

Tillhör du en av dem som redan är trött på fotbolls-EM? Var inte ledsen! Ta i stället chansen att unna dig själv något kul, medan övriga i familjen jublar framför tv-rutan. Skapa ditt eget spa, njut av lugnet i matbutiken eller bjud in till fest! Här är våra bästa tips för en härligare fotbollssommar!

Dela
(7)

fotbolls-em

Det finns massor av roliga saker att göra när resten av familjen kollar fotboll. Här listar vi några!

1. Passa på att storhandla

Så här under fotbolls-EM är det lugnt och skönt att dra fram med kundvagnen i gångarna och garanterat ingen lång kö till kassan. 

 

2. Och på tal om shopping…

Varför inte unna dig en stund för dig själv i en galleria, utan familjen som stressar på. Och knappt någon annan heller, särskilt inte om det är Sverige som spelar match!

3. Slappna av i eget hemmaspa

Med övriga i familjen klistrad framför tv:n har du badrummet för dig själv till långbad, fotskrubb, ansiktsmask eller vad du känner för.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Och är vädret för varmt så kan du ju ta en tur till stranden i stället.

4. Ring en vän

Nu har du världens chans att få prata ostört – i minst 90 minuter… Hurra! 

5. Ordna kalas 

Skicka över familjen till grannen för att se matchen och bjud i stället in övriga ”icke-fotbollshugade” i gatan på en fika eller ett glas vin. Blir garanterat trevligare för samtliga inblandade. 

6. Se sådant som bara du vill se

Fotbollsmatcherna ger dig ett utmärkt tillfälle att se den där romantiska komedin eller tv-serien som ingen annan i familjen vill se. Och finns ingen tv tillgänglig kanske du kan kika på en platta eller dator istället? Annars har du säkert en bra pocket liggandes oläst i en hörna. 

Läs mer:

Så gör du en praktisk hållare till inköpslistan 

Vairas guide till fotbolls-EM

14 roliga djurbilder

Text: Allers.se

Bild: Shutterstock


Läs mer om:

Dela
(7)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…