Annons

Annons

Så fixar du bästa eurovision-myset!

Äntligen är det dags för årets stora musikfest – Eurovision Song Contest! Klockan nio bänkar vi oss framför tv:n för att heja fram Frans och njuta av feststämningen i Globen. Men varför begränsa det roliga till kvällen, njut hela dagen! Vi bjuder på 5 tips för ett riktigt lyckat Eurovision-mys!

Dela
(19)

 

Eurovision 2016

Måns Zelmerlöw och Petra Mede är programledare och vi håller tummarna för Frans! Foto: Janne Danielsson/SVT

1. Styla dig som ett proffs. Vill du vara riktigt snygg under kvällen? Inspireras av Conchita Wurst! Här visar artisten sina bästa sminktips.

2. Sätt kunskaperna på prov. Hur mycket kan du, din familj och dina vänner egentligen om Melodifestivalen och Eurovision Song Contest? Testa era kunskaper i våra roliga quiz!

Annons

3. Ladda med kolhydrater. Oavsett om du vill äta tidig middag eller njuta av något riktigt gott framför tv:n är den här varma smörgåstårtan ett säkert kort. Klicka här för att komma till recept.

4. Fyll på med vätska. En drink före eller efter maten kan lugna tävlingsnerverna. Ananas och bubbel är en läcker kombination. Självklart går det lika bra att servera den utan alkohol. Klicka här för att komma till recept. 

5. Håll energin uppe. Något gott att tugga på under tävlingens gång är ett måste. Köp hem en stor påse chips, gärna majsvarianten, och servera med goda dippsåser. Här hittar du tre läckra varianter. Eller varför inte fresta med en lyxig brietårta?

 

Trevlig kväll!

 

Läs mer

5 tips till dig som älskar fredagsmys

10 sätt att piffa till en kladdkaka

Flamingokvintetten firar 55 år


Läs mer om:

Dela
(19)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…