Annons

Annons

5 snabba sätt att skapa julstämning hemma

Skapa julstämning hemma på nolltid med våra smarta tips!

Dela
(0)

skapa-julstamning

1. Tänd ett ljus

Att tända massor av levande ljus hemma kan vara det snabbaste sättet att skapa riktig mys- och julstämning. Blanda gärna höga stearinljus med små, låga värmeljus för att skapa ett fint stilleben. Men var försiktigt, du bör aldrig lämna ett rum med levande ljus.

2. Pynta med sötaste tomten

En söt tomte hör självklart julstugan till. Varför inte satsa på en fin variant med hög röd toppluva som sitter sådär charmigt neddragen över ansiktet och det vita skägget. Sätt den i ett fönster, på en byrå eller under julgranen.

Köp julens sötaste tomte från oss till specialpris!

Just nu kan du köpa en underbart söt tomte gjord i tjock filt. Blir garanterat en favorit att plocka fram år efter år. Klicka här för att köpa den söta tomten till specialpris >>

3. Plocka fram granen

Oavsett om du vill ha en stor julgran, en minigran eller en grankvist i en vacker vas är just granen ett säkert sätt att skapa julstämning. Smycka med en ljusslinga, låt den vara helt neutral eller gå all in med massor av pynt i härliga, varma färger.

4. Låt doften av apelsin sprida sig

Apelsin är en doft som många förknippar med just julen. Har du en apelsin och lite olja hemma gör du snabbt ett doftljus som sprider den härliga doften i hela huset.

Annons

Klicka här för att läsa hur du gör ett doftljus på bara EN minut >>

5. Sätt på julmusik

Åh, julmusik… Behöver vi säga mer! Leta upp dina favoritlåtar, tryck på play och låt julstämningen skölja över dig. Kan med fördel kombineras med en kopp rykande het choklad. Värm 2 dl mjölk. Rör ut lite av mjölken med 2 tsk socker och 2 tsk kakao. Häll över resten av den varma mjölken och toppa med en rejäl klick vispgrädde och några marshmallows.

Text: Åsa Boustedt

Foto: Anna Jeppsson, Shutterstock


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…