5 saker alla kvinnor ALLTID borde ha i handväskan

Nej, nycklar och plånbok är inte några av dem!

Dela
(42)

Annons från Hemmets shop

Visst är handväskor de helt perfekta accessoarerna! De är snygga, galet praktiska och rymmer allt det man behöver ha med sig under en dag.

Och säkert har du koll på det grundläggande; nycklar, plånbok och mobiltelefon – de tre sakerna är obligatoriska i väskan. Men hur praktiskt lagd du än är så dyker det säkert upp situationer även i ditt liv där du önskar att du hade tänkt efter en gång extra innan du gick hemifrån.

Vi listar fem saker som alla kvinnor alltid borde ha med sig i handväskan. Håller du med?

1. Extra par strumpbyxor

Vi har alla varit där. Snygga klänningen är på och allt känns helt perfekt fram tills att…ritch så är där en ful maska i strumpbyxan! Med ett par extra strumpbyxor i väskan smyger du iväg och räddar dagen på några sekunder. Även om du inte har strumpbyxor på dig under dagen kan det vara skönt att dra på sig ett par om det blir kallt fram emot kvällen.

2.  Bärbar mobilladdare

Finns det något mer irriterande än när mobilbatteriet tar slut när du har flera timmar av dagen kvar? Som tur är finns det en riktigt smart uppfinning som vi kan ta med oss överallt – den bärbara mobilladdaren! Den lilla livräddaren väger i princip ingenting men löser ett väldigt stort problem på nolltid!

Köp en bärbar mobilladdare direkt från oss!

3. Skoskavsplåster

Nästa gång du är på apoteket – köp med dig skoskavsplåster! Vem vet när otyget dyker upp nästa gång och du kommer vara dig själv evigt tacksam att du hade de små livräddarna i väskan!

Läs också: Enkelt knep för glada fötter hela sommaren

4. En bekväm regnkappa

Vädret är som bekant inte att lita på och paraplyet har du säkert med dig som standard, men en regnkappa är ett betydligt smartare val! Inte bara kan du röra dig hur du vill – det finns dessutom riktigt snygga modeller!

Beställ en fräck regnkappa direkt i vår shop!

5. En riktigt snygg sjal

En fin sjal har man glädje av året runt! På sommaren är den skön att dra över axlarna och under de kallare årstiderna är den ett perfekt komplement till din jacka eller kavaj.

Fynda en snygg sjal direkt från oss: Läs mer här!

 

Här är den PERFEKTA handväskan!

Upptäck den snygga handväskan i läder som har ALLT du kan önska i form av stil och funktion!

Beställ den direkt från oss till ett riktigt bra pris!

Läs mer här

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.


Läs mer om:

Dela
(42)Senaste från Hemmets


Laddar nästa sida…