Annons

Annons

5 roliga pyssel och handarbeten!

Det lackar mot jul och för de flesta av oss innebär det lite lugn och skön ledighet. Här får du förslag på 5 härliga handarbeten att koppla av med medan julgröten står och puttrar på spisen...

Dela
(0)

Sticka korg

1. Snabbsticka snyggaste korgen

Den pryder sin plats på julbordet och är dessutom den perfekta julklappen eller värdinnegåvan. Julens finaste korg stickar du snabbt och lätt själv. Fyll den med nötter, godis eller frukt – allt ser inbjudande ut inbäddat i mjukt och maffigt garn.

Annons

Klicka här för beskrivning

 

Så gör du gulliga tomtar av restgarner

2. Ulliga, gulliga garntomtar

Plocka fram dina restgarner och gör en hel liten tomtefamilj. Tomtarna går snabbt att göra och pryder sin plats var än du väljer att hänga eller lägga dem. Julens finaste pyssel gör du av garn, helt enkelt!

Gilla Hemmets på Facebook

Klicka här för beskrivning

 

Sticka sötaste flicktröjan

3. Lilltjejens finaste tröja

Vi kan nästan lova att du får en både varm, glad och underbart söt lilltjej i familjen ifall du stickar den fina polotröjan i mjukaste ullgarn åt henne. Tröjan passar lika bra till jeans som till kjol och strumpor och bli inte förvånad ifall hon kommer att vilja ha den mest hela tiden!

Klicka här för beskrivning

 

Tova tuffa tofflor

4. Tufft & tovat till små fötter

Söta, tuffa och väldigt gosiga – de underbara mustofflorna är svåra att motstå! Har du inte tovat förr? Då har du verkligen något roligt att se fram emot.

Klicka här för beskrivning

 

Sticka söt tehuva

5. Sticka charmigaste tehuvan

Gillar du att sticka och virka har du säkert en hel del restgarner över. Leta i dina gömmor och sticka dig en söt liten tehuva. Den håller inte bara ditt te varmt utan pryder dessutom definitivt sin plats både på fika- och frukostbordet. Perfekt för dig som är sugen på ett snabbt, roligt och lätt handarbete!

Klicka här för beskrivning

 

Läs mer

Virka tuffaste tomten

Sticka vinterns sötaste mössa

Trendigaste sjalen stickar du själv


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…