Annons

Annons

4 fina plastgranar i jul

Vill du slippa granbarret och satsa på en plastgran i år? Här är fyra olika varianter, från budget till lyx.

Dela
(129)

Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs mer här

Nu är det hög tid att investera i årets julgran och om du har tröttnat på barr och städning redan innan inköpet så är en plastgran julgranen för dig. Vi har valt ut fyra varianter som passar alla plånböcker och lägenheter.

Annons

Från december till tjugondag Knut låter du den stå i centrum hemma, prydd med snygga julgranskulor (reklamlänk via Apprl) , ljus (reklamlänk via Apprl) , glitter och allt annat som hör julen till. En simpel inredningsdetalj som höjer både jul- och mysstämningen!

1. Billig plastgran under 300 kronor – för dig med liten budget

billig plastgran

Klicka hem en plastgran (reklamlänk via Apprl) som gör sitt jobb helt enkelt, varken mer eller mindre. Riktig budgetgran från I-Trade (reklamlänk via Apprl) . Perfekt som första plastgran innan du avancerar. Granen är 120 cm hög. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

 

Snygg konstgran för under 1000-lappen

konsgran plastgran billig

Känner du rent spontant att ”nej, jag vill faktiskt investera lite mer i julen än bara ett par hundringar”? Då är det dags att röra dig mot mellanprisklassen i juldjungeln. Och här får du mycket plastgran för pengarna. Ståtlig, naturtrogen och klassisk är tre ledord för en konstgran som denna (reklamlänk via Apprl) . Passa på att klicka hem en snygg julstjärna när du ändå är i farten.

Konstgran från Star Trading (reklamlänk via Apprl) . 180 cm hög inklusive julgransfot. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

 

Riktigt exklusiv konstgran för dig som vill lyxa till det
konstgran kungsgran plastgran

Om du är personen som redan har allt så ska du såklart slå till på en riktigt lyxig konstgran (reklamlänk via Apprl) à la kungsgran också. Plastgranarnas Rolls Royce är en riktigt gedigen variant med täta grenar för så verklighetstroget intryck som möjligt. Extra pluspoäng för höjden – den här varianten (reklamlänk via Apprl) når 210 cm över havet.

Ståtlig konstgran från Star Trading (reklamlänk via Apprl) . Granen är 210 cm hög och har täta grenar. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

 

Liten plastgran för dig som lever compact living-drömmen

liten plastgran bor litet

Lever du på under 30 kvadratmeter och känner att livet med julgran är ganska långt borta? Lugn, det finns något för alla. En liten plastgran (reklamlänk via Apprl) är en perfekt detalj att pynta med hemma inför dopparedan. Pluspoäng för att den har inbyggd belysning (reklamlänk via Apprl) samt är lätt att förvara under resterande tid av året.

Liten konstgran från Ellos Home (reklamlänk via Apprl) . Med sina 90 centimeters höjd gör den sig bra på matbordet eller i fönstret. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Artikeln publicerades först på Cafe.se och är skriven av Cassandra Lindblom

Läs mer:

Här är 18 julklappar för under 100 kronor


Läs mer om:

Dela
(129)Annons


Annons

Laddar nästa sida…