Annons

Annons

3 trendiga krukväxter

Vi har spanat in årets trendigaste krukväxter. Välj din favorit bland skirt bladverk, runda former och vass växtlighet! Dessutom bjuder vi på några smarta skötselråd.

Dela
(19)

1. Dvärgkowhai

Sophora prostrata har ett säreget attraktivt växtsätt. Hålls jämnt fuktig. Undvik stark södersol och låt den gärna glänsa utan annan växtkonkurrens. Trivs bra utomhus i halvskugga på sommaren.

Annons

 

Heter egentligen parasollpilea, Pilea peperomoides. Den har ett karakteristiskt växtsätt med runda blad. Växten trivs bäst i sol/halvskugga, men helst inte i söderfönster. Trivs den, kommer många rotskott som är lätta att föröka.

2. Elefantöra

Heter egentligen parasollpilea, Pilea peperomoides. Den har ett karakteristiskt växtsätt med runda blad. Blomman trivs bäst i sol/halvskugga, men helst inte i söderfönster. Trivs den, kommer många rotskott som är lätta att föröka.

 

3 växtsnackisarKaktusKaktusar är hetare än någonsin. Platta Opuntia syns överallt och är ett måste hos den inredningsintresserade. Kaktusen är otroligt lättskött, trivs i soligt läge och är snyggast i ensam majestät. //frilägg vänstra kaktusen//

3. Kaktus

Kaktusar är hetare än någonsin. Platta Opuntia syns överallt och är ett måste hos den inredningsintresserade. Kaktusen är otroligt lättskött, trivs i soligt läge och är snyggast i ensam majestät.

 

Läs mer:

Inred med gröna växter

Snittblommor på nytt sätt

Så arrangerar du blommorna i vasen

 

Av Monica Ljungberg


Läs mer om:

Dela
(19)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…