12 plagg vi inte kan leva utan i vinter!

Jacka och rejäla skor säger sig självt, men det finns så mycket mer vi vill ha för att hålla värmen i vinter. Här är tolv plagg vi GÄRNA ser i garderoben när kylan biter.

Dela
(0)

Annons från Hemmets shop

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

Bäst av allt: du kan fynda dem i vår shop!

12 plagg som närmast är ett måste vintern 2017

1. Varma vantar

Finns det något värre än att frysa om fingrarna? Ett par riktigt varma vantar är ett måste för att överleva kylan!

Härliga skinnvantar
Mysiga tumvantar i getnappa och värmande polyesterpilefoder!

Gå till shoppen

2. En skön halsduk

En riktigt härlig sjal att dra runt halsen är viktigt. Helst av allt ser vi att den är i kashmir!

Kashmirsjal
Svep in dig i en lyxig kashmirsjal! Kashmirull kommer från en speciell sorts getter som lever i kallt klimat på platåerna mellan Kina, Mongoliet, Pakistan och Afghanistan. Namnet kommer från regionen Kashmir i norra Indien.

Gå till shoppen

3. En mysig morgonrock

Finns det något bättre än att svepa in sig i en riktigt härlig morgonrock med en varm kopp te? Den här fluffiga varianten är en riktig favorit!

Morgonrock Ceannis
Underbart mjuk, fluffig och lyxig morgonrock i microfleece från Ceannis i en vacker ljusrosa färg! Något man verkligen bara vill svepa om sig själv och mysa omkring i. Perfekt gåva till dig själv eller till någon du tycker mycket om.

Gå till shoppen

4. Härliga sockor

När vi ändå tillbringar en massa tid inomhus och myser i soffan gör vi det gärna i ett par strumpor som slår två flugor i en smäll; de här smarta ger oss fotvård samtidigt!

Mjukgörande sockor
Dessa mjukgörande sockor innehåller e-vitamin, jojoba, oliv- och lavendelolja. De mjukar upp, förebygger förhårdnader och håller fötterna lena och återfuktade.

Gå till shoppen

5. En varmt poncho

En poncho är ett måste, både på vintern och sommaren! Den här läckra modellen finns i flera olika fina färger.

Kashmirponcho
Lyxig poncho i kashmir! Kashmirull kommer från en speciell sorts getter som lever i kallt klimat på platåerna mellan Kina, Mongoliet, Pakistan och Afghanistan. Namnet kommer från regionen Kashmir i norra Indien. Ponchon är i ren kashmir, underbart mjuk och varm. Den går att tvätta i maskin på ulltvätt i högst 30 grader, men använd gärna ett milt ulltvättmedel. Finns i svart eller grått.

Gå till shoppen

6. Västen som räddar från köldknäppen

Vinterns bästa köp måste ändå vara den här smarta västen! Den väger bara 275 gram och får enkelt plats i handväskan. Perfekt att dra fram när kylan biter extra hårt!

Praktisk väst
Mycket snygg och arbetad dunväst i hög kvalitet från Hamptons.

Gå till shoppen

7. En klassisk mössa

Ingen vinter utan en rejäl mössa! Den här kashmir-modellen håller år efter år och håller dig varm och välklädd på samma gång. Finns i flera olika färger.

Kashmirmössa
Med en härlig kashmirmössa klarar du kylan på bästa vis.

Gå till shoppen

8. En riktigt snygg sjal

Okej, en färgglad sjal är ett måste i garderoben året runt, men kanske speciellt viktig att pigga upp sig med på vintern.

Flerfärgad sjal
En härligt mjuk sjal i underbara, varma färger, en fin sjal har man glädje av året runt! De många färgerna i sjalen gör att den passar till allt! Den är också snygg både till vardags och till fest.

Gå till shoppen

9. Ett par eleganta handskar

Vi ÄLSKAR de här läckra handskarna som pryds av feminina knappar! I kombination med den fina sjalen känner du dig välklädd till alla tillfällen!

Stickade handskar + sjal
Elegant set med handskar och matchande sjal. Handskar i härlig värmande 80% ull blandat med 20% nylon och med detaljer i form av 3 knappar som gör dem extra stiliga. Sjalen i mjuk polyester är mönstrad och passar handskarna utmärkt. Matcha och mixa dessa härliga accessoarer.

Gå till shoppen

10. Leopardmönstrade detaljer

Leopardmönstret har blivit en klassiker! I det här läckra settet kan du känna dig både välklädd och modern på samma gång!

Vantar och Halsduk Leopard
Halsduk och vantar i leopardmönster. Set med halsduk och vantar i snyggt leopardmönster som alltid är lika aktuellt! Passar till det mesta. Setet är i en behaglig mjuk och skön kvalitet i akryl. Det kan tvättas i 40 grader.

Gå till shoppen

11. Poncho – smarta budgetvalet!

Du som inte nöjer dig med detaljerna i leopardmönstret måste slå till på den här fina capen! Den här passar lika bra inomhus på vintern som utomhus på våren och sommaren.

Poncho tre färger
Ponchon har blivit en riktig favorit! Användbar både på vintern inomhus och utomhus på våren och sommaren. Perfekt att ta med sig på resan.

Gå till shoppen

12. En snygg ullsjal

Danska Beck Söndergaard har tagit fram den här tuffa sjalen som heter Rodney. Supersnygg till både jeans och klänning och en accessoar som verkligen vinner i längden!

Sjal Beck Söndergaard
Snygg sjal i 100% ull med marint och vitt mönster från danska Beck Söndergaard i modellen ”Rodney”. Passar både till jeansen och klänningen. Beck Söndergaard är kända för sina fina accessoarer i bra kvalitet som håller i längden.

Gå till shoppen


Läs mer om:

Dela
(0)

Laddar nästa sida…