Annons

Annons

11 uppiggande konton att följa på Instagram!

Instagram är mycket mer än selfies med plutande munnar. Det är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad med vad vänner och familj gör och det går också att använda som inspiration och underhållning. Här tipsar vi om guldkornen i bilddjungeln!

Dela
(4)

Kaxig och färgglad

https://www.instagram.com/p/BbVY8-BAWKr/

baddiewinkle – 89-åriga Helen Ruth Elam Van Winkle blev en internetpersonlighet vid 85 års ålder med lite hjälp från sitt barnbarn Kennedy Lewis. Nu har hon 3,2 miljoner följare som gillar hennes färgglada stil och kaxiga attityd.

Hög wow-faktor

Annons

https://www.instagram.com/p/BaqgwQqlR0B/

iris.apfel – Stylisten och stilikonen Iris Apfel från New York håller fanan högt vid 96 års ålder och visar upp mode och kläder som vi vanliga dödliga bara kan drömma om.

Coola 60-plussare

Gilla Hemmets på Facebook

advancedstyle – Fotografen och författaren Ari Seth Cohen lägger ut bilder på färgstarka personligheter över 60. Här finns bevis för att vissa saker bara blir bättre med åldern!

Härmar kändisarna

Cakes ready! #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #victoriassecret

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

celestebarber – Den australiska komikern Celeste Barber bjuder på sig själv och får oss att skratta högt med sina imitationer av kändisars småfräcka och ”galna” bilder.

Hisnande natur

https://www.instagram.com/p/BbuIcD9DAQF

natgeo – National Geographic är den tidning som har flest följare på Instagram, nästan 82 miljoner. Inte så konstigt för bilderna som tidskriftens fotografer lägger upp är hisnande vyer och detaljer från vår fascinerande planet.

Humorist, javisst

A post shared by @stenmarksbilder on

stenmarksbilder – Jan Stenmark är känd för sina underfundiga collageteckningar och det är precis vad han delar med sig av på sitt konto. För den som vill ha mer finurlig humor i sitt flöde!

Fulgullig

Foto: Tuna

https://www.instagram.com/p/BaUnQ1jnVi_

tunameltsmyheart – Hunden Tuna (en korsning mellan chihuahua och tax) kan smälta det isigaste hjärta med sin skrynkliga hals och sitt charmiga överbett.

Privat prinsessa

https://www.instagram.com/p/BZ8g5IUjszx

crownprincessmm – Det finns en hel del kungligheter på Instagram, svenska hovet och prinsessan Madeleine till exempel, men norska kronprinsessan Mette-Marit bjuder sina följare på mer än bara bilder från officiella uppdrag.

Blomsterinspiration

Idag är det Amaryllisens dag. ❥ Då krävs det minsann ett fång. #amaryllisensdag#hippeastrum#amaryllis#årstidensbästa

A post shared by årstidens bästa (@arstidensbasta) on

arstidensbasta – Vackra blommor går det inte att få nog av! Linda Hansson är utbildad florist och arbetar i en färghandel till vardags. Hon bor i ett helt vanligt hus i Avesta, men hennes trädgård är något utöver det vanliga. Hon älskar dahlior och att binda kransar och det märks på hennes vackra och inspirerande bilder.

Stark & härlig

stinawollter – Konstnären och radioprataren Stina Wollter bjuder på lika delar livsglädje och allvar på Instagram. Här finns utrymme för glädjefylld dans, roliga upptåg och starka berättelser om ätstörning, kroppsaktivism och rörande skildringar om att ta hand om en dement förälder.

Maten & hemmet

Din favorit-veckotidning finns så klart också på Instagram. Följ Hemmets 
Veckotidning, för tips, recept och inspiration!

Text: Kristina Nilsson
Foto: Instagram

Läs mer:

Forskning: Dina Instagrambilder avslöjar hur du mår


Läs mer om:

Dela
(4)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…