Annons

Annons

Viltskavswrap

En matigare tunnbrödsrulle med viltskav och potatis. Lätt och enkel att göra, gott och nyttigt.

Dela
(1)

Viltskavswrap

240 g vilt- eller hjortskav
1/2 msk smör
salt och svartpeppar
1/2 gul lök
1 vitlöksklyfta
5 enbär
1 tsk timjan
1 dl matlagningsgrädde
1 tsk kinesisk soja
2 salladslökar
Servering
150 g skalad potatis
1/2 rödlök
1 msk vit balsamvinäger
1 msk vatten
1/2 msk socker
2 tunnbröd
strimlad sallad

Annons

Gör så här
1. Koka potatisen mjuk i saltat vatten. Skiva rödlöken tunt. Blanda vinäger, vatten och socker. Lägg i löken och låt stå till servering.
2. Stek skaven enl anv på förp i smör. Salta och peppra. Hacka löken och riv vitlöken. Tillsätt lök, vitlök, krossade enbär och timjan i pannan. Stek några min och tillsätt grädde och soja. Låt koka ihop lite. Skiva salladslök och vänd ner strax före servering.
3. Lägg nykokt potatis på tunnbröden och mosa med gaffel. Lägg på strimlad sallad och skav, toppa med löken. Rulla ihop och njut!


Läs mer om:

Dela
(1)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…