Annons

Hemmets


Annons

Veckans horoskop

Veckans horoskop

Vad säger stjärnorna om ditt tecken? När är förutsättningarna för kärlek, framgång och vänskap allra bäst? Här ställer vår astrolog Katarina Campagnola ditt veckohoroskop!

Här hittar du äldre veckohoroskop

Missa inte våra månadshoroskop. Du hittar dem här!

Nyfiken på ditt 2017? Här hittar du vårt stora årshoroskop!

24 april – 1 maj

Väduren
21 mars–20 april
Satsa på att skapa några nya mål som du kan sträva efter. Du får lättare att lyckas med en väl genomarbetad och detaljerad plan. Om du har långtgående mål, kan du nå dem snabbast genom att sätta upp delmål.
Mitt råd: Utstaka den närmaste framtiden.

Oxen
21 april–21 maj
Veckan börjar med en nymåne i ditt tecken, vilket passar bra för nystart kring hälsa och personliga intressen. Relationer kan också uppta mycket av din tid. En ny kärlek kan komma in i ditt liv och skapa en viktig förändring.
Mitt råd: Förnya något.

Tvillingarna
22 maj–20 juni
Du hinner inte med allt du vill och kan känna dig överväldigad av plikter och krav från omvärlden. Gör en lista över allt du skulle vilja göra och låt den bli din drivkraft.
Mitt råd: Framgången kommer när du fokuserar och vet vad du vill.

Kräftan
21 juni–21 juli
Skapa nystart kring drömmar och långtgående mål. Fundera på vägar som ger större personlig frihet och lycka. Ett viktigt beslut kan behöva fattas i karriären, vilket kan få dig att ifrågasätta din framtid.
Mitt råd: Känn in vad du vill innerst inne.

Lejonet
22 juli–22 aug
Karriären står i centrum några veckor framåt. Konflikter kan lösas och mer tillit utvecklas. Bind samman lösa trådar och avsluta uppgifter som hängt över dig innan det är försent.
Mitt råd: Skapa bättre balans mellan inre behov och yttre krav.

Jungfrun
23 aug–22 septVenus står i ditt relationsområde och gör dig medveten om problem som behöver fixas till i förhållanden. Små justeringar kan göra stor skillnad. Överraska någon du tycker om med en present eller bjud på middag.
Mitt råd: Kärlek och gemenskap.

Vågen
23 sept–22 okt
Jupiter fortsätter att sprida glädje i ditt liv. Bra period för att utveckla nya intressen. Satsa mer på kärleken och njut av roliga, kreativa projekt som lockar fram din lekfullhet.
Mitt råd: Skapa en praktisk vardagsrutin som känns utvecklande.
Skorpionen

23 okt–21 nov
Undvik relationer som kräver mer av dig än du har lust att ge. Ta dina egna behov på större allvar och börja sätt tydligare gränser. Något nytt och oväntat kan ske på jobbet som får dig att omvärdera och se nya perspektiv.
Mitt råd: Var objektiv.

Skytten
22 nov–20 dec
Mycket av din tid kan gå till arbete och vardagssysslor. Ge mer tid för relationer och gör roliga saker tillsammans. Du behöver varva ansvar och plikter med fritid och nöjen. Se det positiva i att bara koppla av.
Mitt råd: Du är värd det bästa.

Stenbocken
21 dec–20 jan
Du står stadigt och har en realistisk inställning till både karriären och dina relationer. Bra period för att smida flera järn i elden samtidigt. Kärlek och romantik ligger helt rätt några veckor framåt.
Mitt råd: Bjud hem någon som du tycker speciellt mycket om.

Vattumannen
21 jan–19 feb
Ekonomiska eller känslomässiga problem kan komma till ytan. Fatta några viktiga beslut och lös problemen en gång för alla. Din relation till ett syskon kan förändras på ett oväntat sätt. Var öppen för nya kontakter.
Mitt råd: Upptäck möjligheter omkring dig.

Fiskarna
20 feb–20 mars
Problem i relationer kan uppstå och behöva mer av din uppmärksamhet. Sortera bort det överflödiga och onödiga. Förenkla din vardag. Du kommer att känna dig friare om du kan satsa på det som känns viktigt.
Mitt råd: Nya strukturer.

 


Annons
Senaste från Hemmets