Annons
Annons

Veckans horoskop

Veckans horoskop

Vad säger stjärnorna om ditt tecken? När är förutsättningarna för kärlek, framgång och vänskap allra bäst? Här ställer vår astrolog Katarina Campagnola ditt veckohoroskop!

Här hittar du äldre veckohoroskop

Missa inte våra månadshoroskop. Du hittar dem här!

Nyfiken på ditt 2016? Här hittar du vårt stora årshoroskop!

24 – 30 oktober

Väduren
21 mars–20 april
Förvänta dig att något oväntat kommer att ske i karriären denna veckan. Det kan vara ett plötsligt uppsving du inte räknat med, eller nya uppgifter som du måste sätta dig in i. En extra ansträngning kan leda till framgångar. Mitt råd: Finn styrkan.

Oxen
21 april–21 maj
Du kan stöta på motstånd i relationer, men också få klarhet som hjälper dig att se nyktert på ditt kärleksliv. Prata känslor och förbered dig på en positiv nystart i ett förhållande som gör det mer äkta och hållbart. Mitt råd: Villkorslös kärlek.

Tvillingarna
22 maj–20 juni
Skapa dialog och lös problem som gör samarbetet lättare på jobbet. Bra vecka för att avsluta arbetsuppgifter och planera för nystart. Lägg energi på att utveckla ett hälsosamt vardagschema med sunda rutiner. Mitt råd: Kropp och själ i samklang.

Kräftan
21 juni–21 juli
Lägg tid och energi på familjen. Jupiter hjälper dig att skapa harmoni omkring dig och komma i inre balans. Förbättra områden som inte fungerat så bra. Ta upp en hobby som känns rolig och glädjefylld. Mitt råd: Stå i din kraft och tro på dig själv.

Lejonet
22 juli–22 aug
Sök kontakt med omvärlden och var öppen för att utveckla nya kontakter. En kärleksrelation kan få ett nyktert uppvaknande. Omvärdera vad ni har tillsammans och känn efter hur du vill fortsätta. Nya spelregler kan komma in i bilden. Mitt råd: Fånga dagen.

Jungfrun
23 aug–22 sept
Veckans planer kan omkullkastas helt på grund av plikter som du måste ta ansvar för. Var flexibel och följ med i svängarna utan protester, så kan du upprätthålla harmoni. Ibland är det bättre att vara tyst och bara acceptera. Mitt råd: Tiga är guld.

Vågen
23 sept–22 okt
Räkna med en harmonisk vecka i kärlekens tecken. Lägg energi på nöjen, fritid, romantik och på att ha roligt. Se över din ekonomi och dina utgifter. Bra läge för att skapa bättre och hållbara strukturer som håller på lång sikt. Mitt råd: Lev livet!

Skorpionen
23 okt–21 nov
Gör avslut i början på veckan och ta sen ledigt för att ladda upp batterierna. Nymånen står i ditt tecken den 30:e och inspirerar till nystart kring personliga intressen. Satsa på hälsosamma rutiner som skapar välbefinnande. Mitt råd: Inre stillhet.

Skytten
22 nov–20 dec
Nu handlar det mycket om kärlek under ansvar. Om du lever upp till förväntningar kan belöningen bli positiv och ge dig något att bygga vidare på som känns meningsfullt. Utmaningar ger insikter om dig själv. Mitt råd: Ge och ta på lika villkor.

Stenbocken
21 dec–20 jan
Din planet Mars får sällskap av Uranus denna veckan, vilket kan vända upp och ner på tillvaron. Förvänta dig det oväntade hemma, och var öppen för förändringar som skapar mer frihet och nya möjligheter. Mitt råd: Förändra och förbättra.

Vattumannen
21 jan–19 feb
Något helt oväntat kan ske som påverkar en syskonrelation. Gå i en ny riktning. Bra vecka för resor och utbildning. Ta en kurs i något som du vill lära mer om. Nymånen den 30:e passar för nystart i karriären. Mitt råd: Personlig utveckling.

Fiskarna
20 feb–20 mars
Undvik missförstånd genom att vara extra klar och tydlig i din kommunikation till andra. Om du har jobbat en tid för att uppnå ett speciellt mål, kan du räkna med positiva resultat som förbättrar något i karriären. Mitt råd: Prata klartext.

webshop-widgetAnnons
Senaste från Hemmets