Annons

Hemmets


Annons

Veckans horoskop

Veckans horoskop

Vad säger stjärnorna om ditt tecken? När är förutsättningarna för kärlek, framgång och vänskap allra bäst? Här ställer vår astrolog Katarina Campagnola ditt veckohoroskop!

Här hittar du äldre veckohoroskop

Missa inte våra månadshoroskop. Du hittar dem här!

Nyfiken på ditt 2017? Här hittar du vårt stora årshoroskop!

20 – 26 februari

Väduren
21 mars–20 april
Du kan längta efter kärlek och mer uppmärksamhet, men behöver syna dina behov i sömmarna. Omvärdera relationer och bjud mer på dig själv. En händelse i karriären kan få dig att ändra riktning.
Mitt råd: Kärleksfulla relationer på egna villkor.

Oxen
21 april–21 maj
Du får mer energi och självförtroende. Samtidigt kan du längta efter lugnet och bara vilja vara för dig själv. Ett välbalanserat schema är nyckeln till ditt välbefinnande nu. Låt stillheten bli din språngbräda.
Mitt råd: Upptäck mer av din inre rikedom.

Tvillingarna
22 maj–20 juni
Oväntade händelser kan ske vänskap och i gruppgemenskap. Nya infallsvinklar leder till nya perspektiv. Bra vecka för brainstorming och för att tänka i nya banor. Gör justeringar kring mål och framtidsplaner.
Mitt råd: Öppna dig för nya intryck.

Kräftan
21 juni–21 juli
Månen är i sin nedgående fas vilket passar för att göra avslut och samla ihop dig inför nästa månfas. Planera dina steg som du vill ta i karriären och gör förberedelser som hjälper dig att erövra dina mål med framgång.
Mitt råd: Planera nystart.

Lejonet
22 juli–22 aug
Utveckla intressen som öppnar upp nya perspektiv. Bra period för resor och utbildning. Relationer står i fokus den 23:e och 24:e. En resa tillsammans med en partner kan öppna upp nya möjligheter.
Mitt råd: Få nya perspektiv och redskap att ta med i livet.

Jungfrun
23 aug–22 sept
Du är på väg ur en krävande period som bör belönas med något härligt. Gör ett avbrott i vardagen och njut! Ta hand om hälsan och skapa nya rutiner som befrämjar ditt välbefinnande efter den 22:a.
Mitt råd: Ha empati med dig själv om något känns jobbigt.

Vågen
23 sept–22 okt
Det händer mycket i dina relationer. Något kan pågå bakom kulisserna som inte andra ser. Nya möjligheter kan dyka upp som skapar ökad frihet och självständighet. Den 23:e och 24:e är bra nöjesdagar.
Mitt råd: Var överens om gemensamma mål.

Skorpionen
23 okt–21 nov
Räkna med en vecka som involverar mycket jobb och samarbete med både kollegor och andra personer. Lägg egot på hyllan och var följsam, så kan du undvika spänning och konflikt. Det kan ske en separation.
Mitt råd: Låt intuitionen guida dig.

Skytten
22 nov–20 dec
Lekfulla dagar och mycket som händer i kärlekslivet. Du kanske måste omvärdera en kärleksrelation, men det ger nya insikter och mer frihet. Undvik impulsiva beslut och ge dig själv tid att tänka i lugn och ro.
Mitt råd: Tydligare roller.

Stenbocken
21 dec–20 jan
Gör avslut kring angelägenheter som berör hemmet och familjen. Det som känns omöjligt nu tar bara lite längre tid. En nystart är i sikte inom kort. Vänd krav och måsten till lust och nyfikenhet.
Mitt råd: Våga utmana gamla föreställningar.

Vattumannen
21 jan–19 feb
Var öppen för att ta in mycket nytt. Nya kontakter kan utvecklas till något positivt och ge inkomstmöjligheter. Om du är singel och söker en kärlekspartner, är internet dejting inte helt fel nu.
Mitt råd: Sök kontakt med omvärlden.

Fiskarna
20 feb–20 mars
Det är mycket som sker kring din ekonomi flera veckor framåt. Nya idéer kan leda till nya inkomstmöjligheter. Få upp ögonen för det som känns särskilt värdefullt och som gynnar din personliga utveckling.
Mitt råd: Omvärdera och reflektera.

 


Annons
Senaste från Hemmets