Annons

Hemmets


Annons

Veckans horoskop

Veckans horoskop

Vad säger stjärnorna om ditt tecken? När är förutsättningarna för kärlek, framgång och vänskap allra bäst? Här ställer vår astrolog Katarina Campagnola ditt veckohoroskop!

Här hittar du äldre veckohoroskop

Missa inte våra månadshoroskop. Du hittar dem här!

Nyfiken på ditt 2017? Här hittar du vårt stora årshoroskop!

Väduren

21 mars–20 april
Du befinner dig i en viktig livsprocess som handlar om att skapa ökad självständighet och bli mindre beroende av andra personer för ditt välbefinnande. Samtidigt passar det nu att satsa mer på familj och privatlivet.
Mitt råd: Skapa utrymme.

 

19 – 25 juni

Oxen
21 april–21 maj
Venus befinner sig i ditt tecken hela månaden ut, vilket både stärker ditt självförtroende och gör dig attraktiv för omvärlden. Bra tid för kärlek. Passa på och förnya något i ditt utseende och i din garderob.
Mitt råd: Klipp en ny frisyr.
Tvillingarna
22 maj–20 juni
Räkna med ett lugnare tempo några veckor framåt. Lägg mer tid och energi på att utveckla ditt inre. Meditera och gå långa sköna promenader som får dig att koppla av.
Mitt råd: Dela tankar och känslor med personer som står dig nära.
Kräftan
21 juni–21 juli
Solen går in i ditt tecken och lyser upp i tillvaron. Positiv period för vänskap och för att utveckla dina egna intressen. Satsa på att finna lösningar på problem som står i samklang med ditt hjärta.
Mitt råd: Lyssna till ditt inre.
Lejonet
22 juli–22 aug
Fördelar kommer genom personer i högre ställning. Satsa på att utveckla relationer och nya kontakter som kan gynna karriären. En konflikt med en vän kan uppstå som ger självkänslan en törn.
Mitt råd: Undvik att gå in i negativa diskussioner.
Jungfrun
23 aug–22 sept
Det kan uppstå konflikter och impulsiva beslut i vänskapsrelationer som driver fram en förändring. Samtidigt kan ett positivt samarbete utvecklas om du är öppen för att vara hjälpsam och mer följsam.
Mitt råd: Empati och medkänsla i relationer.
Vågen
23 sept–22 okt
Positiva möjligheter fortsätter att hagla över dig. Nu är tiden helt rätt för att satsa på något för din personliga utveckling. Om du vill göra allvar av dina drömmar måste allt onödigt sållas bort.
Mitt råd: Bra period för resor och utbildning.
Skorpionen
23 okt–21 nov
Skapa trygghet i dina nära relationer. Bra period för harmoni, romantik och kärlek. Bind samman lösa trådar och planera framtiden. Resor och studier ligger helt rätt. Skapa nystart kring kreativa intressen.
Mitt råd: Väx och frodas.
Skytten
22 nov–20 dec
Nu börjar en praktisk period som hjälper dig få ordning på tillvaron. Du kan få nya uppgifter och mer ansvar på jobbet. Möjligheter kommer genom vänner och grupper du delar gemensamma intressen med.
Mitt råd: Utveckla ditt kontaktnät.
Stenbocken
21 dec–20 jan
Spendera mer tid på nöjen och fritidsaktiviteter som får dig att koppla av. Bra period för kreativa projekt som driver fram personlig utveckling. Planera något roligt tillsammans med barn och familj.
Mitt råd: Avkoppling och harmoni.
Vattumannen
21 jan–19 feb
Skapa nystart kring arbetsrutiner och satsa helhjärtat på organisation och självständighet. Du växer, blir mindre beroende av stöd från andra, och kan inse vad du söker i en vän och partner.
Mitt råd: Resor och studier ligger helt rätt.
Fiskarna
20 feb–20 mars
Bra vecka för kreativt skapande och personligt självförverkligande. Öppna dig för nya erfarenheter. Romantik ligger i luften. Satsa på nöjen och fritidsaktiviteter som tar fram glädjen i vardagen.
Mitt råd: Med hjärtat i fokus.


Annons
Senaste från Hemmets