Annons

Hemmets


Annons

Veckans horoskop

Veckans horoskop

Vad säger stjärnorna om ditt tecken? När är förutsättningarna för kärlek, framgång och vänskap allra bäst? Här ställer vår astrolog Katarina Campagnola ditt veckohoroskop!

Här hittar du äldre veckohoroskop

Missa inte våra månadshoroskop. Du hittar dem här!

Nyfiken på ditt 2017? Här hittar du vårt stora årshoroskop!

22 – 31 maj

Väduren
21 mars–20 april
Du kan känna dig osäker på din fortsatta karriär och behöva omvärdera dina framtidsplaner. Fixa till saker och ting som kan bidra till en positiv utveckling. Skapa balans mellan inre och yttre behov.
Mitt råd: Små justeringar gör stor skillnad.
Oxen
21 april–21 maj
Ditt behov av att känna trygghet i materiella ting och ha vackra saker omkring dig kan tillfredsställas nu. Du får mycket lättare för att se klart på situationer och kan därmed fatta rätt beslut.
Mitt råd: Ägna dig åt något du trivs med.
Tvillingarna
22 maj–20 juni
Solen och Venus går igenom ditt tecken. Satsa mer av din tid på att göra roliga saker tillsammans med vänner och familj. Öppna dig för nya möjligheter och upplevelser som skänker glädje och harmoni.
Mitt råd: Njut mer av livet.
Kräftan
21 juni–21 juli
Se utmaningar som ett sätt att lära mer om dig själv. Upptäck nya sätt att nå dina mål på. Ventilera tankar och känslor med goda vänner. Ägna en del tid åt stillsamma aktiviteter denna veckan och finn ro inombords.
Veckans råd: Meditation.
Lejonet
22 juli–22 aug
Börja veckan med att organisera ditt schema. Undvik att slösa tid på oväsentligheter. Satsa på socialt umgänge under helgen. Venus går igenom ditt vänskapsområde, vilket bådar gott för trevligt sällskap och harmoni i relationer.
Mitt råd: Fånga dagen.
Jungfrun
23 aug–22 sept
Du kan gå framåt med stormsteg. Våga satsa extra på dina intressen och sätt upp konkreta mål som du vill uppnå. Tiden är helt rätt för personlig utveckling. Nya inkomstmöjligheter kommer genom karriären.
Mitt råd: Sök dig till kollegor med erfarenhet.
Vågen
23 sept–22 okt
Resor och utbildning ligger rätt i tiden. Du kan längta efter att frigöra dig från utgifter och ekonomiska krav. Att äga en massa prylar kan kännas som ett hinder som står i vägen och begränsar din frihet.
Mitt råd: Sortera bort onödigt och förenkla din vardag.
Skorpionen
23 okt–21 nov
Din självkänsla testas. Våga lita till din egen förmåga och satsa på det som känns viktigt. En positiv period för vänskap har börjat. Utveckla både nya och redan etablerade relationer. Expandera ditt sociala nätverk.
Mitt råd: Öppna dig för nya möjligheter.
Skytten
22 nov–20 dec
Våga lite extra i karriären. Du kan snabbt nå framgång och få erkännande för ditt kunnande. Men var beredd på att axla ett större ansvar om du antar nya utmaningar. Venus står i ditt kärleksområde några veckor framåt.
Mitt råd: Utveckla harmoniska relationer.
Stenbocken
21 dec–20 jan
Förkovra dig i ämnen som känns utvecklande. Planera de närmaste veckorna mer i detalj. Bind samman lösa trådar och avsluta fördröjda arbetsuppgifter innan det är för sent. Förbättra arbetsrelationer och lös konflikter.
Mitt råd: Harmoni på jobbet.
Vattumannen
21 jan–19 feb
Du kanske måste klippa banden till något i din karriär för att få ut mer av livet. Tiden är rätt för att satsa tid och energi på personligt självförverkligande. Satsa på kreativa uppgifter som ger glädje till hjärtat.
Mitt råd: Inre och yttre samklang.
Fiskarna
20 feb–20 mars
Venus står i ditt mest personliga område några veckor framåt. Passa på och skapa harmoni hemma och med familjen. Läget är helt rätt för att möblera om, dekorera och skapa en bekväm hemmiljö.
Mitt råd: Koppla bort alla måsten och njut mer av livet.

 


Annons
Senaste från Hemmets