Annons

Hemmets


Annons

Veckans horoskop

Veckans horoskop

Vad säger stjärnorna om ditt tecken? När är förutsättningarna för kärlek, framgång och vänskap allra bäst? Här ställer vår astrolog Katarina Campagnola ditt veckohoroskop!

Här hittar du äldre veckohoroskop

Missa inte våra månadshoroskop. Du hittar dem här!

Nyfiken på ditt 2017? Här hittar du vårt stora årshoroskop!

20 – 26 mars

Väduren
21 mars–20 april
Veckan börjar med att Solen går in i ditt stjärntecken. Det ger extra energi och kraft. Venus står också i ditt tecken och skänker fördelar i relationer. Positiv period för kärlek, romantik och nöjen.
Mitt råd: Skapa bättre balans i kärlekslivet.

Oxen
21 april–21 maj
Du får kraft att ta dig framåt, och kan nå framgång genom uthållighet nu. Samtidigt behöver du se över dina rutiner och hålla tillbaka impulsiva beslut som kan skapa kaos omkring dig. Ta tid för ledighet emellanåt.
Mitt råd: Satsa mycket men lagom.

Tvillingarna
22 maj–20 juni
Lägg energi på ditt sociala liv och på organisationer du är intresserad av. Dina idéer kan bidra till att det sker en positiv utveckling på nolltid. Gör avslut i karriären.
Mitt råd: Släpp allt som inte längre ger något på det personliga planet.

Kräftan
21 juni–21 juli
En nystart kan ske i karriären om du delar dina uppfinningsrika idéer med chefen och med andra i högre ställning. Men du måste vara beredd på att sätta dig in i mycket nytt som kan ta på krafterna.
Mitt råd: Öppna dig för ny information.

Lejonet
22 juli–22 aug
Nya intryck kan få positiv inverkan på ditt liv. Sök dig till ny kunskap och nya intressen som vidgar ditt perspektiv. Gå utanför din bekväma zon och ta emot nya intryck med öppna armar. Studier och resor passar nu.
Mitt råd: Expansion.

Jungfrun
23 aug–22 sept
Nya insikter kan transformera ditt liv. Tappa in på dina resurser som du delar med andra och öppna dig för nya perspektiv. Ekonomiska fördelar kan komma genom partnerskap och andra relationer.
Mitt råd: Utveckla gemensamma intressen.

Vågen
23 sept–22 okt
Satsa på nystart i relationer och öppna dig för kärleken. Lyssna in på intuitionen som kan guida dig i rätt riktning vad gäller nya inkomstmöjligheter. Risk för maktkamp i familjen.
Mitt råd: Förändra och förbättra där det behövs.

Skorpionen
23 okt–21 nov
Var öppen för att förändra ditt perspektiv på jobbet. Nya insikter leder till nya möjligheter. Var inte rädd för att visa framfötterna. Du kan klättra uppåt på karriärstegen och ta en mer ledande roll.
Mitt råd: Tänk samarbete och gemenskap.

Skytten
22 nov–20 dec
Du har medvind i vänskap och kärlek. Satsa på nystart i en kärleksrelation. Ge din kreativa sida mer utlopp. Engagera dig i aktiviteter som tar fram glädjen. Satsa mer tid på dig själv och på dina intressen.
Mitt råd: Personlig utveckling.

Stenbocken
21 dec–20 jan
Gå inåt och känn in vad som behöver förändras hemma för att du ska få mer utrymme för personliga intressen. Sitt ner mer familjen och prata förändring.
Mitt råd: Skapa bättre balans mellan privatlivet och intressen du vill utveckla i karriären.

Vattumannen
21 jan–19 feb
Bra vecka för att utveckla sociala kontakter och vänskaper. Se över dina planer och mål som du vill utveckla den närmaste tiden. Röj hinder och börja bygga hållbara strukturer som för dig närmare dina drömmar och mål.
Mitt råd: Finn din lycka.

Fiskarna
20 feb–20 mars
Nya vardagsrutiner kan ge bättre inkomstflöde. Slappna inte av även om lönsamheten är bra, och låt inte motstånd stå i vägen för din framgång. Tillåt dig att utvecklas, men kräv inte allt på en gång.
Mitt råd: Just nu klickar du.

 


Annons
Senaste från Hemmets