Annons

Hemmets


Annons

Veckans horoskop

Veckans horoskop

Vad säger stjärnorna om ditt tecken? När är förutsättningarna för kärlek, framgång och vänskap allra bäst? Här ställer vår astrolog Katarina Campagnola ditt veckohoroskop!

Här hittar du äldre veckohoroskop

Missa inte våra månadshoroskop. Du hittar dem här!

Nyfiken på ditt 2017? Här hittar du vårt stora årshoroskop!

 

25 september – 1 oktober

Väduren

21 mars–20 april

Du får extra energi denna veckan. Lägg tid på att finslipa detaljer i ditt arbete. Det kommer att löna sig på lång sikt. Satsa på nya hälsorutiner som befrämjar ditt välbefinnande. Mitt råd: Att utveckla hälsa och välmående kräver en satsning.

 

Oxen

21 april–21 maj

Lägg tid på barnen. Satsa på kreativa aktiviteter för självförverkligande. Venus och Mars står i ditt romantiska område och bjuder in till kärlek och sex. Men risk för svartsjuka och kontrollbehov. Mitt råd: Ovillkorlig kärlek ger frid i hjärtat.

 

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Satsa på att få ordning hemma och gör klart dina arbetsuppgifter innan den 30:e. Efter det kan du satsa mer tid på dina barn, nöjen och socialt umgänge. Ditt behov av harmoni växer sig starkare nu, speciellt i relationer. Mitt råd: Njut av stunden.

 

Kräftan

21 juni–21 juli

Du blir extra kritisk i kärlekslivet och kan finna problem i detaljer. Impulsivitet kan leda till konflikter. Bra period för att lösa problem i familjen, och för gott samarbete efter den 30.e. Mitt råd: Ta tillvara på dina omvårdande talanger.

 

Lejonet

22 juli–22 aug

Ett miljöombyte kan förnya din inspiration. Dina relationer hamnar i fokus och kan ge nya insikter. Lär mer om dig själv genom andra. Efter den 30.e börjar en bra period för att skapa klarhet kring jobb och studier. Mitt råd: Förverkliga din dröm.

 

Jungfrun

23 aug–22 sept

Kärleksplaneterna Venus och mars står i ditt tecken några veckor framåt och skruvar upp temperaturen i kärlekslivet. Nu gäller det att finna en bra balans mellan begär, flirt och äkta kärlek. Mitt råd: Gör det du älskar och älska det du gör.

 

Vågen

23 sept–22 okt

Gynnsam period för sysslor som kräver tankearbete. Relationer kan hamna i centrum efter den 30:e och ta upp mer av din tid. Var öppen för att skapa förändringar om det kan bidra till ökad frihet och självständighet. Mitt råd: Lagom är bäst.

 

Skorpionen

23 okt–21 nov

Räkna med några intensiva dagar som kan ta på krafterna. Risk för missförstånd och bedrägeri i relationer. Var extra tydlig. Det blir bäst om du fattar dina beslut i hemlighet och undviker att agera öppet. Mitt råd: Skapa balans och välmående.

 

Skytten

22 nov–20 dec

Saturnus hjälper dig att få ordning på ditt liv. Du kanske känner dig ensam emellanåt, men det är för att du ska få mer tid över till dig själv. Satsa på att komma i kontakt dina inre känslor och behov. Mitt råd: Dags att gå i ny riktning.

 

Stenbocken

21 dec–20 jan

Allt som berör studier och karriär ligger helt rätt flera veckor framåt. Men vänta med viktiga beslut tills efter den 1:a. Du har en kreativ period framför dig om du är öppen för att axla ett större ansvar. Mitt råd: Ge upp det oviktiga.

 

Vattumannen

21 jan–19 feb

Nu gäller att finna en bra balans mellan dina egna behov och andras önskningar. Satsa på en realistisk plan som beskriver steg för steg hur du tänker gå tillväga för att uppnå dina mål. Mitt råd: Framgång i samarbete och delägarskap.

 

Fiskarna

20 feb–20 mars

Var öppen för nya möjligheter i relationer och kärleksliv. Frigör dig från stela mönster och rutiner som inte längre fyller någon praktisk funktion. Undvik att ge löften innan den 1:a. Mitt råd: Romantiken ligger i luften hela veckan.

 

 


Annons
Senaste från Hemmets