Annons
Annons

Veckans horoskop

Veckans horoskop

Vad säger stjärnorna om ditt tecken? När är förutsättningarna för kärlek, framgång och vänskap allra bäst? Här ställer vår astrolog Katarina Campagnola ditt veckohoroskop!

Här hittar du äldre veckohoroskop

Missa inte våra månadshoroskop. Du hittar dem här!

Nyfiken på ditt 2016? Här hittar du vårt stora årshoroskop!

5 – 12  december

Väduren
21 mars–20 april
Bra period för socialt umgänge och samarbete för gemensamma mål. Ta dock tid i början på veckan för stillsamma aktiviteter som ger frid till hjärtat. Undvik långa resor tills efter den 11:e. Mitt råd: Nyckeln till framgång är passion för det du gör.
Oxen
21 april–21 maj
Din planet Venus har gått in i ditt karriärsområde. Bra tid för samarbete och goda relationer som förstärker din ställning och yrkesposition. Fundera på vad du kan göra för att berika livet med inspiration och glädje. Mitt råd: Lev din dröm.
Tvillingarna
22 maj–20 juni
Din planet Merkurius står praktiskt placerad för strategiskt framstegstänkande. Satsa på att utveckla närhet i relationer och våga gå på djupet. Du kan få insikter som får dig att se på dig själv med nya ögon. Mitt råd: Prata känslor.
Kräftan
21 juni–21 juli
Bra vecka för att ta kontakt med vänner och personer som du delar intressen med. Din intuition blir starkare och du kan få insikter som hjälper dig att välja rätt väg i korsningen. God självkännedom ger inre trygghet. Mitt råd: Gemenskap.
Lejonet
22 juli–22 aug
Räkna med ett ökat familjeansvar. Barnen kan kräva mer av dig än vanligt. Du kan möta motstånd vad gäller personliga intressen och självförverkligande. Djupa insikter kan förändra något väsentligt. Mitt råd: Var öppen för granskning och kritik.
Jungfrun
23 aug–22 sept
Ett tungt ansvar kan komma i samband med familjeangelägenheter. Du kan lösa problem genom ekonomiska resurser. En investering i ett boende kan visa sig vara ett ekonomiskt lyckokast. Bra period för samarbete på jobbet. Mitt råd: Sök inkomstkällor
Vågen
23 sept–22 okt
Perfekt period för att satsa på dig själv och ditt personliga självförverkligande. Utveckla det du brinner för och njut av en gynnsam tid. Kärlek, vänskap och romantik kan genomsyra din vardag. Mitt råd: Ta emot möjligheter med öppna armar.
Skorpionen
23 okt–21 nov
Du kan lägga ner mycket energi på att komma iordning hemma. Satsa på att skapa harmoni i din mest privata värld och fyll på med positiv kraft och livsenergi. Gör något för dig själv som berikar livet. Mitt råd: Lev din inre sanning.
Skytten
22 nov–20 dec
Du kan stöta på motstånd som påverkar hälsan och livskraften. Dra ner på takten och gör en sak i taget. Avsluta uppgiften innan du börjar på nästa. Du kan lära mer om dig själv och om hur omvärlden uppfattar dig. Mitt råd: Kris leder till utveckling.
Stenbocken
21 dec–20 jan
Din intuition blir starkare. Du kan känna dragning till mystik och andlighet. Gör det till en vecka i stillhetens tecken. Gå inåt och begrunda vad som sker inombords. Du kan få inspiration och ny kunskap nu. Mitt råd: Skapa olika upplevelser.
Vattumannen
21 jan–19 feb
Kärleksplaneterna Venus och Mars står i ditt tecken. Fyll på med positiv kraft och kärleksenergi. Sök dig till personer som inspirerar dig. Ta fram din kreativa kraft och ge kärlek och passion från hjärtats nivå. Mitt råd: Lyckligare relationer.
Fiskarna
20 feb–20 mars
Öppna upp för kärleken och lyckan i ditt liv genom att släppa taget om allt som inte längre känns rätt och riktigt. Det blir lättare att se klart på tillvaron om du inte har för många järn i elden. Mitt råd: Det är aldrig försent med en lycklig barndom.

 Annons
Senaste från Hemmets