Annons

Hemmets


Annons

Veckans horoskop

Veckans horoskop

Vad säger stjärnorna om ditt tecken? När är förutsättningarna för kärlek, framgång och vänskap allra bäst? Här ställer vår astrolog Katarina Campagnola ditt veckohoroskop!

Här hittar du äldre veckohoroskop

Missa inte våra månadshoroskop. Du hittar dem här!

Nyfiken på ditt 2017? Här hittar du vårt stora årshoroskop!

17 – 23 juli

Väduren

21 mars–20 april

Din varmhjärtade och generösa natur kan dra till sig vänner och beundrare. Lägg in tid för nöjen på schemat. Satsa på att få ordning på papper och annat som hjälper dig skapa struktur i vardagen. Mitt råd: God prognos för romantik, sex och kärlek.

Oxen

21 april–21 maj

Du har massor av energi och kan få mer gjort än vanligt. Satsa på att förändra något hemma. Var lite försiktig med vad du säger till andra, speciellt familjemedlemmar. Undvik att ge dig in i diskussioner som kan leda till konflikt. Mitt råd: Tänk efter före.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Allting blir betydligt bättre denna veckan. Speciellt efter den 26:e. Saker och ting faller på plats och du kan stå i din egen kraft. Satsa på privatlivet och familjen. Du kan få klarhet i en nära relation. Mitt råd: Få samarbetet att fungera.

Kräftan

21 juni–21 juli

Se över dina utgifter och skapa bättre balans i din ekonomi. Satsa på nya projekt som är inkomstutvecklande. Bjud hem en vän på middag den 29:e när Månen står i gynnsamt läge. Ta tid för välbefinnande. Mitt råd: Skapa en harmonisk omgivning hemma.

Lejonet

22 juli–22 aug

Rikta din energi på konstruktiva projekt som tar dig framåt i din strävan. Du har mer energi till förfogande än vanligt och kan snabbt nå framgångsrika resultat. Planera dina utgifter och ligg lågt med investeringar. Mitt råd: Lägg på ett extra kol.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Se till att vara extra klar och tydlig när du lägger fram förslag och idéer denna veckan. Det finns risk att missförstånd uppstår i en nära relation som kan försvåra samarbetet. Ta hand om hälsan och ditt välbefinnande. Mitt råd: Må bra.

Vågen

23 sept–22 okt

Många utmaningar men också tillfällen för äventyr och personlig utveckling kan komma nu. Våga ta chanser och höj ribban. Du kan få uppmärksamhet från omvärlden för dina insatser.  Mitt råd: Ta till dig av komplimanger och låt självkänslan växa.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Trots semestertider kan du ha fullt upp i karriären. Det kan också vara mycket som händer på det romantiska området. Ta en paus och roa dig med familj och vänner. Lägg energi på att skapa bättre välbefinnande. Mitt råd: Mer fritid mindre jobb.

Skytten

22 nov–20 dec

All energi du lagt ner på arbeten kan börja ge resultat. Du kan skapa bättre balans i tillvaron och känna att pusselbitarna faller på plats. Risk för missförstånd och förseningar om du ska ut och resa. Mitt råd: Ge extra tid åt planering och resor.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Din ekonomiska situation behöver ses över. Undvik att fatta stora beslut om det innebär ett risktagande. Det kan vara läge att fundera på en omstrukturering och skapa förändring inom olika områden i ditt liv. Mitt råd: Skapa ditt drömliv.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Ditt sociala liv verkar stillastående, men en liten knuff i rätt riktning kan få det att snabbt sätta fart. Unna dig en ledig dag och gör inget annat än att skämma bort dig själv. Mitt råd: Köp något du länge velat ha, men inte tyckt du haft råd till.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Kommunikationen med andra kan fungera mindre bra, och det kan vara svårt att få ett rakt och ärligt svar. Ställ frågor och bekräfta att svaren du får verkligen stämmer. Skapa ensamtid och sortera vad du känner. Mitt råd: Sätt gränser där det behövs.


Annons
Senaste från Hemmets