Annons

Annons

Var med i vår stora novelltävling!

Dela
(0)

Novelltavling

Vill du bli bäst och mest läst? Få en halv miljon läsare och 10 000 kronor i prispengar? Skriv av hjärtats lust och delta i vår novelltävling.Vinnaren koras som vanligt på Bokmässan i Göteborg i september och de fem vinnande bidragen publiceras i Hemmets Veckotidning under hösten.

Annons

I år består juryn av Gunilla Wall, redaktör för romaner och noveller, Lennart Lundstedt, tvåfaldig vinnare, och Pia Ljungqvist, chefredaktör. Tillsammans läser vi och pratar ihop oss om vilka bidrag som hamnar på tio-i-topplistan och har vinnarchans. Du får inte skicka in bidrag som varit inskickade tidigare eller publicerade i något annat forum.

Skriv om det som engagerar dig, händelser och känslor som du vill berätta om och dela med dig av. Det kan vara kärlek, vänskap, oväntade möten eller kanske en deckarhistoria.

Välkommen med ditt bidrag senast den 1 augusti. Vi kontaktar vinnarna personligen när de är utsedda.

Lycka till!

Juryn

Juryn består av Gunilla, Lennart och Pia.

Tävlingsregler

● Skriv högst 15 000 tecken inklusive mellanslag. Novellen får inte ha varit publicerad tidigare.

● Vi tar inte emot handskrivna manus och du kan inte heller mejla din novell till oss. Spara en egen kopia, vi returnerar inga bidrag.

● Skriv namn, din post- och e-postadress samt telefonnummer på ett papper, lägg det i ett kuvert och klistra igen. På kuvertet skriver du titeln på din novell, den måste också stå på alla manussidor. Lägg detta kuvert och manuset i ett kuvert som du skickar till oss.Vi bryter kuverten med personuppgifter först när pristagarna är utsedda.

● Senast den 1 augusti 2014 vill vi ha ditt bidrag. Adressen är: Novelltävlingen, Hemmets Veckotidning, 209 13 Malmö.

● Vinnaren koras på Bok- och Biblioteks- mässan i Göteborg den 26 september kl 16.00. Vi bjuder vinnaren på resa, övernattning, festmåltid och självklart inträde till Bokmässan.

● Vi förbehåller oss rätten att publicera de vinnande novellerna i Hemmets Veckotidning samt att kunna införa övriga insända bidrag mot sedvanligt honorar. Juryns beslut kan inte överklagas.

Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

PS! Du få gärna skicka in flera bidrag!

 

Vill du ha information som PDF? Klicka här!

Foto: Shutterstock


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…