Annons

Annons

Ugnsbakad torsk & tomater

Torsk med linser, korv och tomat både mättar och gör gott. Smaklig spis!

Torsk med tomat och linser

Lägg 300 g torskfilé i en ugnsform. Salta och peppra och klicka på 1 msk smör. Tillaga i ugn, 175 °, ca 20 min. Koka 1 dl belugalinser enl anv på förp. Dela 1 chorizokorv (125 g) på längden och sedan i skivor. Stek chorizon med ½ hackad gul lök. Vänd ner 125 g delade cocktailtomater i slutet. Blanda linser med fräset, 2 msk hackad persilja, salt och peppar. Servera linssalladen till torsken.

Annons

 

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept

Läs också:

Dela
(3)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…