Annons

Annons

Torsk i kokossås

Gott och nyttigt är kokt torsk med smak av kokos. Servera med ris och krispiga sockerärter.

Dela
(0)

Torsk

2 dl kokosmjölk (ej light)
½ fiskbuljongtärning
½ msk riven ingefära
1 lime
½ purjolök
250 g torsk
2 msk riven kokos
1 dl ris
100 g sockerärter

Ugn 225°

Gör så här
1. Blanda kokosmjölk med smulad buljongtärning och riven ingefära. Riv limeskalet, pressa ut saften från halva limen. Blanda ner skal och saft i kokosmjölken.
2. Skiva purjolöken och lägg i en ugnsform. Salta och peppra torsken och lägg ovanpå purjon. Häll på såsen och strö över kokos.
3. Tillaga i ugn, ca 20 min. Koka ris och sockerärter och servera till.

Annons

 

Receptet är beräknat för 2 personer.

Fler nyttiga recept för dig som vill äta lite nyttigare hittar du genom att klicka här >>


Läs mer om:

Dela
(0)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…