Annons

Annons

Torsk i gräddig spenatsås

Torsk som tillagats i ugn med en gräddig spenatsås. Servera med potatis och sallad för en komplett måltid med få kalorier.

Dela
(0)

Smala veckan HV29 Torsk

300 g torskfilé
200 g bladspenat
2 dl matlagningsgrädde
1/2 dl vatten
1 msk konc kycklingfond
1 msk fransk senap
1 tsk torkad dragon
salt och peppar

Servering
300 g kokt potatis
sallad

Ugn 200°

Annons

 

Gör så här
1. Förväll spenaten hastigt i lättsaltat vatten. Låt rinna av väl och lägg i en ugnssäker form.

2. Koka upp grädde, vatten, fond, senap och dragon i en liten kastrull. Smaka av med salt och peppar. Häll grädden över spenaten i formen.

3. Salta och peppra torsken och lägg ovanpå spenaten. Tillaga i ugn, ca 20 min.

4. Servera med kokt potatis och sallad.

 

Fler nyttiga recept för dig som vill äta lite nyttigare hittar du genom att klicka här


Läs mer om:

Dela
(0)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…