Annons

Annons

Tomatsallad med ägg och rostat bröd

Med ägg och ett gott bröd mättar denna färgglada tomatsallad alldeles utmärkt.

Dela
(0)

tomatsallad med bröd och ägg

Stek 250 g små delade tomater i olika färger, 1 delad vitlöksklyfta och ev 2 hela piripiri i ½ msk olivolja på hög värme. Tillsätt 1 msk vit balsamvinäger och 1 krm socker efter 1 min. Stek tills tomaterna mjuknar lite. Smaka av med salt och svartpeppar och vänd ner ½ dl hackad koriander (plocka bort piripiri vid servering). Stek 2 ägg på ena sidan i 1 tsk olivolja. Servera med 2 stora rostade skivor lantbröd el levain (150 g).

Annons

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…