Annons

Annons

Tomat- och kaprissill

Tomat- och kaprissill
En gnutta sirap ger läcker balans i sillburken!

Tomat- & kaprissill
2 burkar (à 200 g) matjesfiléer
2 msk kapris
2 msk finhackad rödlök
Lag
¾ dl tomatpuré
½ dl neutral matolja
2 msk rödvinsvinäger
3 msk mörk sirap

Annons

Gör så här
Skär filéerna i gaffelbitar. Blanda ingredienserna till lagen. Varva sill, kapris, lök och lag i en skål eller burk. Låt stå kallt minst 1 dygn före servering.

Av Ellinor Varady Foto: Erik Karlsson

Fler goda sillrecpet:

Festliga sillstubbar.

Senapssill på nytt sätt.

Läcker Brantevikssill.

 

Läs också:

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…