Annons

Annons

Svalkande gurksoppa till buffén

Dill och persilja sätter smak på den här lena och krämiga gurksoppan. Gott på buffébordet en varm sommardag!

Annons

Svalkande gurksoppa.

8 glas

1 dl finhackad dill
1 dl finhackad persilja
3 salladslökar
salt och peppar
2 urkärnade gurkor i tärningar
2 tsk fransk senap
5 dl grekisk yoghurt

Dekoration
gurkskivor
dill

 

Gör så här

1. Lägg samtliga ingredienser i en matberedare och mixa till en slät soppa.

2. Låt stå kallt minst 3 tim för att smaken ska komma fram.

3. Häll upp i 8 glas och dekorera med gurka och lite hackad dill.

 

Läs mer

Räkcrostini

Lyxig cheddarostkräm

Mums med minimackor

 

Av Janet Gustavsson

Foto: Erik Karlsson

Läs också:

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…