Annons

Annons

Spetskål med baconströssel

Perfekt för dig som vill laga något nyttigt och läckert!

Dela
(2)

Spetskål med baconströssel

Värm 1 dl lätt crème fraiche, ½ dl matlagningsgrädde och ½ dl vatten i en kastrull. Tillsätt 2 msk smör, 1 msk fransk senap, ½ msk citronsaft och ½ tsk dragon. Smaka av med salt och peppar. Dela 1 litet huvud spetskål el färsk vitkål (500 g) i klyftor och lägg i ugnsform med ½ skivad gul lök. Häll över såsen. Gratinera i ugn, 200 °, ca 35 min. Stek 70 g bacon (4 skivor) knaprigt. Låt rinna av på papper och hacka. Strö bacon över kålen.

Annons

 

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept. 

 


Läs mer om:

Dela
(2)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…