Annons

Annons

Solklar succé med sill!

Sill är ett måste på midsommarbuffén – och varför inte variera matjessillen med en god röra? Ett kryddigt knäckebröd smakar gott till!

Sillröra

300 g färdiginlagda, avrunna sillfiléer

1 rödlök

1 dl majonnäs

Annons

2 dl gräddfil

salt och vitpeppar

Garnering

50 g röd stenbitsrom

3 msk hackad gräslök

Gör så här

1. Låt sillen rinna av och skär den i bitar. Skala och hacka rödlöken fint. Blanda sill och lök med majonnäs och gräddfil. Salta och peppra.

2. Häll röran i portionsskålar. Garnera med stenbitsrom och gräslök.

Tips!

Röran kan även serveras i snapsglas. Väljer du plast slipper du disk!

Fler recept för midsommarbuffén hittar du i Hemmets Veckotidning nr 26!

Foto: Erik Karlsson

Läs också:

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…