Annons

Annons

Snabbt och lätt med fläskkotlett!

Dela
(0)

Marinerad fläskkotlett

Marinerade fläskkotletter

2 port

Blanda 1 msk konc apelsinjuice med 1 msk balsamvinäger, 1 msk grovriven ingefära, 1 krm salt och 1 krm peppar. Marinera 250 g benfria fläskkotletter i blandningen ca 30 min. Stek kotletterna i 1 msk olja. Var försiktig, marinaden bränns lätt. Blanda 150 g mozzarellapärlor, 150 g lättkokta haricots verts, 35 g rucola och 4 skivade rädisor. Blanda 1 msk olivolja, 1 msk vinäger, 1 tsk honung, salt och peppar och häll på.

Annons

Av Carolina Soudah Foto: Hanneke Bonthuis


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…