Annons

Annons

Snabbt, gott & glutenfritt!

Dela
(181)

Sommarens favorit! Kan även frysas och serveras som glasstårta.

12–14 bitar

3 marängbottnar

Fyllning

5 dl vispgrädde

200 g mörk choklad

50 g rostade mandelspån

Garnering

1 ask, 250 g, blåbär

ca 25 g mörk choklad

Annons

Gör så här

1. Fyllning: Koka upp grädden. Hacka chokladen. Häll grädden över och rör om tills all choklad smält. Täck över och låt stå i kylen under natten.

2. Vispa upp chokladgrädden lätt.

3. Varva marängbottnar, chokladkräm och rostade mandelspån. Bred ett lager chokladkräm på översta bottnen. Strö mandel över.

4. Garnera med blåbär. Smält chokladen och ringla den över. Servera gärna med mera bär.

Foto: Erik Karlsson


Läs mer om:

Dela
(181)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…